Workshop om psoriasis og psoriasisartritt

16.10.2013

Har du psoriasis og/eller psoriasisartritt? Psoriasis- og eksemforbundet søker 3-4 deltakere til workshop hvor vi skal diskutere hvordan organisasjonen kan utarbeide et best mulig digitalt tilbud til våre medlemmer.

Workshopen vil foregå på Scandic Hotel Fornebu utenfor Oslo Sentrum (like ved IT-fornebu) tirsdag 30. oktober kl. 13.00-16.00 (Lunsj fra kl. 12.00). Workshopen gjennomføres i samarbeid med legemiddelselskapet Abbott.

Løsninger til smartelefon og nettbrett
Digitale løsninger blir stadig viktigere også for pasientorganisasjoners informasjonsarbeid og medlemstilbud. Psoriasis- og eksemforbundet ønsker kontinuerlig å utvikle vårt tilbud tilknyttet nettsider og sosiale medier, samt apper tilpasset smarttelefoni og nettbrett. 

Den overordnede hensikten med workshopen er å identifisere viktige digitale behov i hverdagen til pasienter med kroniske lidelser, og deres pårørende, og kartlegge hvordan slike verktøy kan bidra til å avløse eller avhjelpe i en hverdag med en kronisk sykdom.

Deltakelsen vil ikke bli honorert, men vi håper at du likevel ser nytten av å dele dine erfaringer og behov med oss i Psoriasis- og eksemforbundet, og legemiddelfirmaet Abbott.

Ønsker du å melde deg på, kan du kort sende navn og kontaktinformasjon til Psoriasis- og eksemforbundet på e-post: post@psoriasis.no. Påmeldingsfrist: 23. oktober 2012.

Spørsmål vedrørende workshopen kan rettes til informasjonsmedarbeider Eli Synnøve Gjerde, på e-post: eli.synnove.gjerde@psoriasis.no.

Vi vil bli bedre!
I anledning workshopen er det lagt ut en anonym spørreundersøkelse som alle interesserte med psoriasis og/eller psoriasisartritt kan delta i. Spørreundersøkelsen inneholder spørsmål om sykdomssituasjon, samt en evaluering av nettsiden www.psoriasis.no og legemiddelselskapet Abbotts nettsted www.psoriasisrommet.no. Det tar kun ca. 4-5 minutter å besvare undersøkelsen.

Svar på wepanelundersøkelsen om psoriasis, psoriasisartritt og digitale medier her.

Tilbake