Lørdagstreff: Motivasjon og ernæring

25.08.2016

PEF Østfold inviterer til innholdsrikt lørdagstreff om motivasjon og ernæring. Møtet vil foregå på Scandic City Hotell i Fredrikstad lørdag 24. september kl. 11.00.

Bilde: Lørdagstreff: Motivasjon og ernæring

Naprapat og ernæringsterapeut Hanne Nordmark ved Sarpsborg Naprapatklinikk vil holde et interessant foredrag med hovedvekt på temaer som psoriasis og inflammasjon, tarmflora, kosthold, vitamin- og fettstoffmangel, kosttilskudd, mat og urter.

Det vil blant annet bli belyst årsaker til inflammasjon, mat som skaper betennelser, kosttilskudd for å støtte immunsystemet og inflammasjonsdempende mat og urter. Nordmark snakker ut fra et generelt ernæringsmessig syn på autoimmun sykdom, og dette bør være interessant stoff for alle med psoriasis og psoriasisartritt, HS og atopisk eksem, både med hensyn til diagnose og generelt for interesse rundt kosthold.

Artist og entertainer Robert Bjørnstad vil holde et motiverende innlegg om blant annet optimisme, motivasjon og bekymringer med innslag av sin egen musikk. "Minus og minus er et pluss" sier Robert i sin nye folder, og dette vil vi i PEF høre mer om!

Robert har bred erfaring fra ledelse, movitasjon og omstilling, og har besøkt PEF Østfold tidligere med innlegg fra sitt spennende spekter av foredrag som skaper inspirasjon og positiv tankegang. Han har alltid vist enestående evner til å snakke om både alvor og skjemt, og til å være en stemningsskapende musiker samtidig som han gir oss kloke innblikk i mestringsstrategi. Mange vil kjenne han fra oppdrag i radio og TV.

Foreløpig program

Kl. 11.00-12.00 Naprapat og ernæringsterapeut Hanne Nordmark
Kl. 12.00-12.30 Enkel lunsj med sosialt samvær
Kl. 12.30-12.45 Nytt fra PEF og PEF Østfold
Kl. 12.45.-13.30 Artist og entertainer Robert Bjørnstad


Påmeldingsfrist: Snarest!

Du registrerer påmelding ved å kontakte:

Liv Skovdahl (481 86 232/livskovdahl[at]online.no), eller
Arild Smaaberg (913 17 213 / arilsmaa[at]online.no)

Se adresse og veibeskrivelse under arrangementer på Hudportalen.no.

Velkommen til et hyggelig lørdagstreff!

Hilsen PEF Østfold

Tilbake