Mestringskurs for par

Ta med deg ektefelle eller samboer og meld dere på mestringskurs med Psoriasis- og eksemforbundet! Kurset arrangeres i Bodø i september.

Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) har fra tidligere mestringskurs fått høre fra deltakere at «dette skulle de hjemme ha visst». Derfor inviterer vi «de hjemme» med på kurs.

PEF tror at faglig informasjon om egen sykdom kan hjelpe på opplevelse av sykdommen og dermed være med på å bedre opplevelsen av livskvaliteten. Når en i familien får en kronisk sykdom, kan den påvirke hele familien.

PEF ønsker derfor også at de pårørende skal få et faglig påfyll.

Kurs

Clarion Collection Grand Bodø lørdag 24. til søndag 25. september 2022.

Kurset starter kl. 11.00 på lørdagen og avsluttes etter lunsj ca kl. 14.00 på søndag.

Faglig påfyll

På kurset vil dere få forelesninger fra dyktige fagfolk innen ulike fagområder. Vi vil ta opp temaer som diagnoseforståelse, psykososiale aspekter ved en kronisk sykdom, kosthold, trening og fysisk aktivitet, kommunikasjon og hva en kronisk sykdom kan gjøre med samlivet.

Vi vil ha gode samtaler i grupper hvor pårørende også blir ivaretatt. Ikke minst får dere utveksle erfaringer fra andre.

Alle opplever utfordringer i hverdagen, og når den ene parten har fått en kronisk sykdom, kan det noen ganger føles som at sykdommen er en «tredjepart» i et forhold.

Plass til ti par

Kurset er støttet av Stiftelsen Dam, og er åpent for medlemmer i PEF. Dere får lunsj, middag og overnatting lørdag til søndag, samt lunsj søndag. Dere vil få møte flotte forelesere samt likepersoner og tillitsvalgte i Psoriasis- og eksemforbundet.

Det vil være plass til ti par på kurset, og reisen til kursstedet dekker deltakerne selv.

Kontakt og påmelding

Påmelding til kurset vil dere finne her på hudportalen.no. Påmelding er bindende når dere får bekreftelse på epost. 

Ta kontakt på post[at]pefnorge.no eller telefon 23 37 62 40, hvis du har spørsmål.

Velkommen skal dere være til to dager med faglig påfyll og sosialt samvær i Bodø.

 

Vi behandler informasjon om deg i henhold til GDPR/ personvernforordningen.
PEF ønsker å bruke bilder fra arrangementet. For å ha lov til å publisere bilder av deg må vi ha samtykke. Merk av hvor vi kan bruke bilde av deg.