Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Aktivitetsleir i Sommer

fredag 20. mars 2015

Grunnet få påmeldte er sommerleiren i år avlyst. Er du mellom 13 og 26 år har PEF-ung den glede av å invitere nettopp deg på Aktivitetsleir i sommer. 1.-4. juli er det duket for mange moro sommeraktiviteter på Haraldvangen.

Haraldvangen er et leir- og konferansested som spesialiserer seg på aktivitet for alle, og personalet gjør sitt ytterste for å gi gjestene et minneverdig og opplevelsesrikt opphold. Stedet ligger idyllisk til ved vannet og er en god plass å utfolde seg fysisk. Vi ankommer Haraldvangen onsdag formiddag rundt lunsjtider, og samles til mat før leirens program settes i gang. Programmet er fylt med ulik aktivitet arrangert av stedet, og det blir mye moro både på land og i vann. Det blir blant annet muligheten for å prøve vannski. Deltakerne vil også få litt innputt av kunnskap under oppholdet. Dagene legges stort sett opp på samme måte, med frokost, aktivitet, lunsj, aktivitet, middag og aktivitet/samling, men det vil bli litt variasjon. Mens gruppen i noen aktivitetsbolker vi delta på samme aktivitet, legges det opp til valgfrihet i andre bolker. Leiren blir med andre ord en knalltur fullastet av morsomme opplevelser. Detaljert program er snart å finne på hjemmesiden.

Grunnet tidligere tilbakemeldinger har vi valgt å tilpasse sommerleirens lengde. I år er det mulig å delta på sommerleiren uten å ta seg fri en hel uke fra sommerjobben. Leiren er fra onsdag til lørdag. Det er 30 plasser, og vi benytter førstemann til mølla prinsippet ved påmelding. Påmeldingsfristen er 21. april, men du kan melde deg på allerede i dag! Egenandel vil være 1500 kroner pluss reise.

Vi gleder oss til å se dere alle sammen!

(bildene er hentet fra Haraldvangens nettside og publisert med tillatelse) 

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram