Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Bli med på PEF-ungs filmprosjekt

12.03.2014

14 c Max Emanuelson-lite bilde 1 3 c Solfrid Nikita Tveit- lite I år skal PEF-ung lage film om oss selv! Og til det trenger vi deg! Vi trenger deg som liker å skape og deg som liker å dele. Deg som har vært medlem lenge, og deg som nettopp har blitt med. "Har du lyst har du lov"

Et viktig prosjekt
Filmene skal handle om slagordet vårt "kunnskap, vennskap og fellesskap", og målet er å synliggjøre hvem vi er, hvorfor vi er viktige og hva vi kan tilby. Det skal lages 10 kortfilmer i løpet av året. 3 om temaet kunnskap, 3 om vennskap og 3 om fellesskap. Den tiende filmen skal omhandle hele slagordet og er beregnet på de reklamefrie dagene på TV.

En gylden mulighet!
For at filmene skal bli best mulig trenger vi noen til å være med i produksjonsteamet og noen som ønsker å bli filmet. Produksjonsteamet er bak kamera og vil samarbeide tett med firmaet Filmplot AS i utarbeidelsen av filmene. Du får altså muligheten til å prøve deg som en ekte produsent eller ressigør. Dette er en sjelden mulighet til å få innblikk i hvordan TV og film blir til! Påmeldingsfristen er 1.mai (NY FRIST!).

En stjerne i magen
"Men jeg har jo lyst til å stå forran kamera, ikke bak!" tenker du. Frykt ikke, vi trenger nemlig også deltakere som vil filmes! Har du noe du vil dele eller har du lyst til å hjelpe andre ved å vise dine løsninger og erfaringer? Eller har du rett og slett bare lyst til å bli filmet! Prosjektet trenger folk i alle aldre, og alle livssitasjoner! Skriv litt om deg selv, dine tanker, send med et bilde og meld deg på! Påmeldingsfristen er 1.mai.

For godt til å være sant?
Dette er et utrolig spennende og lærerikt prosjekt. Du får en gylden mulighet til å se hva som skjer både forran og bak et kamera i en ekte filmproduksjon! Kan det bli bedre?
Ja, det kan det faktisk! Deltakelse er GRATIS! PEF-ung har nemlig fått støtte av Extrastiftelsen til å gjennomføre prosjektet.

På disse linkene kan du lese mer om de ulike rollene.
Mer om Produksjonsteamet
Mer om å bli filmet 
Dette er linker som vil videresende deg til Facebook, men du behøver ingen Facebookprofil for å lese informasjonen eller kontakte Monica.

Synes du det vikrer spennende å være med på prosjektet, eller har du noen spørsmål? Kontakt prosjektleder Monica på monica[at]pef-ung.no eller 918 19 411.
Send en søknad til da vel!

Foto: f.v. (c) Max Emanuelson, (c) Solfrid Nikita Tveit

[ExtraStiftelsen logo storPC]  

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram