Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Bli med på Sommerleir

torsdag 11. april 2013

PEF-ung inviterer alle medlemmer mellom 15-26 år med på sommerleir til Bulgaria.

For femte år på rad arrangerer PEF-ung sommerleir til utlandet. I 2013 som i 2012 reiser vi til Bulgaria, og det stadig mer populære ferieområdet Obzor ved Burgaskysten. Avreise blir mandag 24. juni, med retur en uke senere, mandag 1. juli.

Bulgaria er et land fullt av kontraster, med kilometerlange sandstrender, vakker natur, god mat og et rikt fornøyelsestilbud. Ved Burgaskysten kan du nyte badelivets gleder langs gylne strender ved Svartehavet, i kombinasjon med spennende utflukter og stemningsfulle restauranter. Landet har fremdeles et lavt prisnivå, sammenlignet med andre europeiske ferieland og blir en stadig mer populær feriedestinasjon.

Sol, bading og utflukter
Som tidligere nevnt reiser gruppen 24. juni og kommer tilbake 1. juli. Vi har booket leiligheter med terrasse eller balkong rett ved kystens lengste sandstrand. Her kan man selv velge om man vil være aktiv eller bare slappe av under en parasoll. Obzor er en rolig og litt mindre by, men med et godt utvalg av restauranter og kafeer. Det vil være mulighet for utflukter til Varna og Burgas der tilbudet av fornøyelser og shopping er stort. Burgas ligger også i nærheten av Sunny Beach som tilbyr litt flere aktiviteter, blant annet Gokart.

I tillegg til pleie av huden gjennom soling og bading vil turen by på et par utflukter. Det vil i løpet av uka bli gjennomført samlinger med workshops ledet av leirlederne.  Vi vil ha felles middager og morsomme strandaktiviteter. Turens leirledere er Alexander Nogva, styremedlem i US, og organisasjonssekretær Maren Awici-Rasmussen.

For ungdom mellom 15-26 år
Årets sommerleir er altså et tilbud til medlemmer mellom 15-26 år. Alle deltakere under 18 år må ha med en ledsager. Egenandelene er kr. 4.300,- for medlemmer i PEF-ung, og kr. 5.200,- for ledsagere. Beløpet inkluderer flyreise fra Gardermoen, overnatting, og felles aktiviteter. Vi planlegger to ekskursjoner hvorav den ene er gokart og den andre blir en overraskelse. Mat på turen, må dere koste selv. Vi flyr til og fra Gardermoen, og eventuelle reiser innenlands dekkes ikke.

Egenandelen betales i forkant av reisen som en bindende påmelding. PEF-ung vil sende ut faktura på egenandelsbeløpet, og beløpet må da betales innen den satte fristen. Hvis beløpet ikke er betalt innen satt frist, vil plassen bli tilbudt andre.

«Førstemann til mølla!»
Vi håper du vil være med oss til Bulgaria, og møte nye og gamle PEF-ungere! Vi har kun 24 plasser og opererer med førstemann-til-mølla-prinsippet, så skynd deg og meld deg på! Påmeldingsfrist er 09. mai. Ved behov opprettes en venteliste.

For å melde deg på sender du

Navn:
Adresse:
Telefonnummer:
Epost:
Medlemsnummer:
Fødselsdato:
Navn på ev. Ledsager:
Spesielle hensyn, ev. kommentarer

på epost til post[at]pef-ung.no 

Ta gjerne kontakt på tlf. 23 37 62 40 eller send en e-post til post[at]pef-ung.no.

Vi håper å se deg på årets sommerleir!

 

Foreløpig program

Man. 24.06: Avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen kl. 17.25. Vi møtes 15.30 med møtepunktet i avgangshallen i 2. etg. Ankomst Burgas, Bulgaria kl. 21.40

Tirs. 25.06:    Velkommen og informasjon ved leirledere etter frokost. Resten av dagen settes av til sol, bading og strandaktiviteter.

Ons. 26.06:   Utflukt- Go-kart.

Tors. 27.06:  09.00 – 12.00 Workshop .Resten av dagen settes av til sol, bading og strandaktiviteter.

Fre. 28.06:    Utflukt- Overraskelse

Lør. 29.06:    17.00 – 19.00 Workshop + Evaluering.

Søn. 30.06:   Dagen settes av til sol, bading og strandaktiviteter. Felles middag / avslutning på kvelden.

Man. 01.07:  Avreise fra Burgas, Bulgaria kl. 22.40. Ankomst Oslo Lufthavn Gardermoen kl. 01.00 (tirsdag 02.07).

Alle må sørge for egen tilkomst til og fra Gardermoen.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram