Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Bli med på ungdomskonferanse og landsmøte

mandag 20. april 2020

Helgen 23. – 25. oktober avholder PEF-ung ungdomskonferanse og landsmøte på Thon hotel Gardermoen. Vi har 30 plasser og alle medlemmer fra 12 år og oppover er velkommen til å delta.

Bilde: Bli med på ungdomskonferanse og landsmøte

Fokus på selvforsvar

På fredag kveld og lørdag avholdes ungdomskonferansen. De dagene vil vi ha fokus på fysisk og psykisk selvforsvar, litt organisasjonsopplæring og selvfølgelig erfaringsutveksling og fellesskapet.

Landsmøte

Søndag går med til å gjennomføre organisasjonens landsmøte. Da skal vi blant annet vedta PEF-ungs interessepolitiske hovedsaker, arbeidsplan, vedtektsendring og det blir valg av nytt styre. Gledende vedtekter finner du her.

Hvis du har noe du vil at landsmøtet skal diskutere må de meldes inn til styret senest 28. august. Unntatt fra fristen på 8 uker er forslag fra ungdomskonferansen.

Det skal også velges nytt styre og hvis du har lyst til å sitte i PEF-ungs sentralstyre, eller vet om noen gode kandidater, kan du kontakte valgkomiteen ved Martine Teigen på martine[at]pef-ung.no eller 957 87 059.

Første innkalling kan du lese her: Innkalling til landsmøte 

Delegat eller observatør?

På landsmøte deles deltakerne inn i grupperingene delegat og observatør. En delegat der de som deltar på vegne av PEF-ung gruppen sin, en fra hver gruppe, og ungdomsrepresentantene valgt i PEFs lokal eller fylkeslag. Er du i tvil kan du kontakte Maren. 

For en delegat koster deltakelsen kr. 1.500,- og dekker arrangementet og reisekostnader (billigste reisealternativ med fornuftig tidsbruk).
En observatør betaler kr. 800,-  og dekker reisen i tillegg.

Påmelding

Påmelding gjøres her! Vi har begrenset antall plasser, og holder av en delegat til hver ungdomsgruppe. Vi håper du ønsker å delta, og vil selvsagt følge anbefalte smittevernregler i oktober, og hotellet tar også forhåndsregler.
Påmeldingsfrist er 1. september.

Har du spørsmål kan du kontakte Maren på maren[at]pef-ung.no

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram