Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Bli med på vintereventyr

06.10.2014

Grunnet få påmeldte er arrangementet utsatt til tidlig 2015. PEF-ung arrangerer vinter-leir for 12 heldige ungdommer mellom 15 og 25 år. Michel fra ungdomsstyret tar med seg to medelever på Friluftsliv, kultur- og naturveiledning ved Høyskolen i Telemark for å lage tidenes vinterleir for PEF-ung! Det blir en langhelg hvor gruppen får utfordringer både fysisk og psykisk. Sammen vil de skapes en uforglemmelig helg!

Fra 31 oktober til 3 november drar gruppen til Dagali ved Gjøvik. Gruppen samles fredag 31. oktober, og helgen skal brukes godt. Mandag 3 november brukes til hjemreise.
Aktivitetene blir variert. Det blir klatring i høydepark, tur i fjellheimen, ulike gruppeøvelser som bungee-run, stampe og god mat. Det blir fellesskap og latter. Alle fysiske utfordringer vil være tilpasset gruppen, og leirsjef Michel lover en episk helg med mye moro!!!

Som deltaker på leiren vil du være i trygge hender. Michel og Tina er to av tre ledere. Michel er varamedlem i ungdomsstyret. Han har lang erfaring som guide på vann og land, og elsker å utfordre og utfolde seg selv i naturen. De som har møtt ham før vet at latteren alltid sitter løst. Tina har tidligere jobbet som sykepleier i forsvarets sanitet og studerer nå friluftsliv sammen med Michel. Sammen vil de forsikre dere om at dere er i trygge hender.   

Ny påmeldingsfrist kommer, og det er kun 12 plasser!
Leiren har en egenandel er på 750 kroner. Dette dekker alt!
Reise fra der du bor, opphold og aktiviteter.
Meld deg på i dag!

Detaljert program fås etter påmeldingen, men løftet om en episk og minnerik helg står fast!
Ta kontakt med Michel dersom du har spørsmål på telefon; 95 70 45 11

Påmeldingsskjema:

{chronoforms}Vinterleir_PEF-ung{/chronoforms}

Prosjektet er støttet av Extrastiftelsen Helse og Rehabilitering. 

[extrastiftelsen logo ms]

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram