Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Endringer i høstprogrammet

12.08.2020

På grunn av økt spredning av koronasmitte i samfunnet, har Psoriasis- og eksemforbundet bestemt å endre aktivitetene fremover.

Bilde: Endringer i høstprogrammet

Den nye smittesituasjonen i landet vil føre til flere endringer i de ulike arrangementene til Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) i høst.

Sentralstyret har bestemt å avlyse organisasjonskurset 12. september og den fysiske gjennomføringen av representantskapsmøtet 11. september. Det vil gjennomføres via den digitale løsningen Zoom.  

Sentralstyret synes det er leit at PEF må gå til slike skritt, men ønsker ikke på noen måte å utsette våre medlemmer og tillitsvalgte for økt risiko for smitte.

Fraråder fysiske samlinger

Sentralstyret fraråder dessuten å gjennomføre fysiske samlinger frem til jul, men at det vurderes alternative måter å arrangere samlingene på.

For spørsmål om arrangementer og koronasmitte, ta kontakt med administrasjonene på epost post[at]pefnorge.no eller telefon 23 37 62 40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram