Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Enklere hverdag og riktigere medisinbruk

27.06.2017

Nettapoteket Komplett Apotek tilbyr nå abonnementsløsning på reseptbelagte legemidler.

Bilde: Enklere hverdag og riktigere medisinbruk

Ved uthenting av resept opplever mange at det lokale apoteket ikke har medisinene på lager. Det gjør at man gjerne må dra flere ganger til apoteket før ny forsyning er på plass.

Psoriasis- og eksemforbundets samarbeidspartner, nettapoteket Komplett Apotek, tilbyr nå en løsning som kan forenkle hverdagen. Apoteket varsler deg når det er på tide å få tilsendt medisiner, og dersom du ønsker det, vil apoteket klargjøre og automatisk sende deg medisinene.

Medisinene pakkes i spesialemballasje som sikrer riktig temperatur under transport. Sendingen vil leveres til post i butikk, eller av bud hjem til deg eller til din arbeidsplass. Du kan også få levert andre apotekvarer i samme sending. For mer informasjon om ordningen, gå til komplettapotek.no/abonnement.

Medlemmer i Psoriasis- og eksemforbundet får 15 % rabatt på et bredt utvalg kremer og salver, fri frakt til post i butikk og tilgang til Refusjonshjelpen.

Klikk her for å registrere deg i PEFs Komplett-avtale.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram