Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Fotokonkurranse: Send din stemme til Stortinget.

fredag 1. mars 2013

Har du lyst på et Canon 650D-kamera? Ja, takk- sier du, men hvordan? Frivillighet Norge utlyser fotokonkurransen «Send din stemme til Stortinget», hvor kameraet er lokkeduen. Den virkelige gevinsten er å få bildet sitt utstilt på Eidsvoll plass (utenfor Stortinget) under valgkampen 25. august til 9. september.

 «Send din stemme til Stortinget» er et prosjekt som inviterer enkeltpersoner og organisasjoner til å ta bilde eller lage film om tematikk vi brenner for. Det vil lages en utstilling som synliggjør sivilsamfunnets engasjement og hva som er viktig i våre hverdager. Her kan man gjennom linsa vise gleder og sorg, man kan vise kamp og engasjement eller motløshet. Så hva engasjerer deg og hva synes du de folkevalgte bør vite? Utstillingen vil synliggjøre ulike politiske saker, og de 24 beste bildene vil bli stilt ut. Det vil også produseres en kalender tilhørende prosjektet.

Det beste bildet får et Canon 650D kamera.For å delta laster du opp et bilde eller et videoklipp på konkurransens hjemmeside, http://www.stemmenmin.smugmug.com/ innen 11. juni. Det er viktig å vite at bidrag som lastes opp her også kan bli publisert på Facebook-siden facebook.com/stemmenmin eller bli brukt i en filmmontasje tilknyttet prosjektet. Sjekk ut facebooksiden for å se hva andre er opptatt av.

Bildene bør være høyoppløselige slik at de egner seg for å trykke i stort format (70x100cm) og de må være tatt av innsenderen selv. Bilder med for dårlig kvalitet til å trykkes stort vil kunne bli spredd på facbook siden deres og i bildegalleriet på hjemmesiden.

Du er selv ansvarlig for å ha klarert bruken av bildet med de personer som eventuelt er avbildet. Ved å delta i konkurransen har du gitt Frivillighet Norge rett til å bruke bildet eller filmen på nettsidene deres og/eller til andre ikke-kommersielle formål.

Konkurransen avsluttes 11.juni.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram