Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Har du noe på hjertet?

09.12.2016

Hva skulle du ønske helsepersonell visste om din hverdag? Eller klassekamerater, lærer, arbeidsgiver, kollegaer, familie og venner? Hvordan ønsker du å bli møtt?

Bilde: Har du noe på hjertet?

Hilde Hannah Buvik er skuespiller og skribent, og har nå fått arbeidsstipend fra Norsk Kulturråd for å lage to forestillinger om livet med kronisk sykdom. Utgangspunktet for manus er tilbakemeldinger fra mennesker som lever med en kronisk sykdom, og hun håper derfor å komme i kontakt med personer med psoriasis, atopisk eksem, HS og andre kroniske hudlidelser.

«Målet med forestillingene er å skape økt forståelse og aksept for det å leve med noe som aldri går over. I forbindelse med forestillingen vil publikum få informasjon om de ulike diagnosene / sykdommene som er representert. I tillegg håper jeg å kunne få til en paneldebatt hvor de ulike grupperingene får presentere seg. Målet er at dette skal gavne dere som deltar. Og jo flere som deltar desto bedre blir prosjektet», forklarer Buvik.

Hilde Hannah besøkte ungdomsstyret under styremøtet helgen 25-27 november, og styret synes prosjektet virker veldig spennende, interessant og ikke minst viktig!
Dette er en unik mulighet til å gi andre innblikk i vår hverdag, på godt og vondt.     

Vil du hjelpe Hilde Hannah med å gjøre våre stemmer hørt?
Slik kan du bidra:

Spørreundersøkelse: Dette er en undersøkelse som kan gjøres her: https://no.surveymonkey.com/r/KJDDX5H.  Undersøkelsen er helt anonym, den kan ikke spores tilbake.

Om du syntes den er lang, kan den tas i etapper. Siste spørsmål/post heter ANNET. Der kan du skrive fritt hva du måtte ha på hjertet. Undersøkelsen er myntet på kronikere generelt - så noen av spørsmålene kan virke litt diffuse. Men svar etter beste evne, og hopp eventuelt over noe. 

Kontakt: Du kan sende innspill/fortellinger på epost til: prosjektkronisksykdom@gmail.com - eller per brev til: Hilde Hannah Buvik, Geitmyrsveien 73 e, 0455 Oslo. Alt du sender behandles konfidensielt og ikke noe av det som blir brukt i forestillingen vil kunne føres tilbake til deg. 

Facebook: Du kan bli med i prosjektets Facebookgruppe. Dette er en hemmelig, ikke søkbar gruppe hvor man kan dele og/eller lese om andres erfaringer. Om man ønsker å bli med, kan man søke opp og sende en personlig melding til Hilde Hannah Buvik, så legges dere til i gruppen.

Bilder: Det er også ønskelig å få bilder til prosjektet. Buvik samler på bilder som kan brukes i forestillingen, i programmet og til informasjon om prosjektet. Du kan selv velge å legge ved navn, dersom du vil at bildene skal krediteres om de blir brukt.

PEF-ung har ikke noen rolle i dette prosjektet utover å formidle informasjon. Alle spørsmål må derfor sendes direkte til Hilde Hannah Buvik.

Photo: istock

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram