Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Jakten på gull-fuglen!

12.05.2014

Har du lyst har du lov! Det sier iallfall reklamen, og i dette tilfellet er det sant! Iallfall nesten. PEF og PEF-ung er på søken etter de gode prosjektene!

Rundt om i landet er det mange lokallag som ønsker å gjøre en forskjell. Dere lager aktivitet og har gode planer, men det er ikke alltid man vet hvordan ideen skal finansieres. Som kvalifiserte søkere til Extrastiftelsen er vi klare til å hjelpe deg med deres søknad! Vi jakter med andre ord gull-fuglen.

For å få støtte er det noen krav til prosjektet. Kort oppsummert, prosjektet skal ha en helsefremmende karakter OG være nyttig for PEF/PEF-ung. Helse defineres bredt og en sosial samling med fellesskap eller mestring i fokus er, så vel som informasjonsprosjekt, helt klart helsefremmende OG av nytte for organisasjonene.

YOLO (you only live once)!
Hvorfor ikke gjøre det meste ut av det?

 Vi vet at ideene er der ute. Vi vet at mange krefter står klare til å ta i et tak for fellesskapet. Dersom du er klar, ber vi deg ta kontakt med kontoret så fort som mulig!

Intern frist er 15. mai. Ta kontakt med Maren på 23 37 62 42, post[at]pefnorge.no eller post[at]pef-ung.no

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram