Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Kåret til Månedens prosjekt

03.06.2015

Boka vår Moments er denne måneden fremhevet som et prosjekt til etterfølgelse av paraplyorganisasjonens Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner, LNU.

Hver måned velger de ut et prosjekt de mener er godt og inspirerende for å vise mangfoldet av hva man kan søke støtte til gjennom LNU. Prosjektet profileres på hjemmesiden deres og har en egen spalte i nyhetsbrevet de sender ut. LNU har 8 ulike støtteordninger og fordeler midler til nasjonale og internasjonale prosjekt. De gir til alt fra demokratibygging og utvekslingsprosjekt, til inkluderings- og kulturtiltak. Som et av de mange prosjekt de har støttet, er det derfor stor stas å bli fremhevet som et godt prosjekt til etterfølgelse.

Artikkelen begynner slik;
Organisasjonen PEF-ung fikk for en tid tilbake støtte til å skrive og utgi boken Moments. Boken er skrevet av deres egne medlemmer som fikk skrivetrening og oppfølging over flere samlinger. Dermed har organisasjonen gjennom dette prosjektet også skaffet seg mye ny kunnskap og mange nye erfaringer. 

Hele artikkelen finner du på lnu.no 

Bilder fra prosjektet

  

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram