Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Korona- hva så!?

20.03.2020

PEF-ung hadde store planer for 2020 og var klare for å gjennomføre flere arrangement og prosjekt. Så kom korona.

Bilde: Korona- hva så!?

Konsekvenser av korona/Covid-19

Sentralt var det planlagt å gjennomføre tre store prosjekt dette halvåret. To av dem er nå utsatt. Andre er satt på vent. 

Utsatt Smørebuss og ingen Endringsagenter 

Prosjektet Smørebuss- en turnebuss som skulle besøke musikkfestivaler i Sør-Øst Norge i sommer er utsatt til 2021. Projektet er støttet av Stiftelsen Dam. Prosjektet Endringsagenter  er også avlyst/utsatt. Dette skulle gjennomføres som en opplæringshelg i på vårhalvåret og noen dager under Arendalsuka.Prosjektet er støttet av LNU. Også dette avlyses. 

Avventer beslutning som sommerleir til Huderfossen 

Styret har besluttet å avvente med å avlyse årets sommerarrangement til Huderfossen. Dette er en tiltak som berører en stor gruppe, og som vi gjerne ønsker å gjennomføre dersom det er forsvarlig. Styret følger derfor nøye med på utviklingen og Hunderfossens hjemmesider, og vil revurdere saken etter at disse ukenes lock-down er gjennomført. 

Tegneserien The Urban Legend

Prosjektet er godt i gang og krever ingen fysisk samling underveis i prosessen. Dersom deltakernes helse holder pågår prosjektet som planlagt. Det var planlagt å gjennomføre en lanseringsfest når produktet er ferdigstilt. Hvilken form lanseringen tar vil avhenge av hvordan pandemien utvikler seg.

Lokale arrangement

Også lokale arrangement avlyses i disse dager. Noen avlyser årsmøter mens andre avlyses opplærings- og sosiale tiltak. 

Holder åpent!

PEF-ung og PEFs kontor holder åpent, dog redusert pga hjemmekontor. Vi er også tilstede i sosiale media. Dette er en fin kanal å benytte for å nå oss.

Likepersonstjenesten

Rundt om i landet har vi en gjeng likepersoner. Disse er fremdeles tilgjengelig gjennom telefon. Har du behov for å snakke med noen håper vi du tar opp telefonen!

 

 

 

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram