Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Liseberg- årets sommerhappening- FULLT

tirsdag 2. april 2019

Tradisjonen tro inviterer PEF-ung til sommerarrangement. I år inviterer vi til Liseberg helgen 21.-23. juni.

Vi har leid hytter i Lisebergbyen som er tilknyttet fornøyelsesparken, og ungdomsstyret gleder seg allerede. Målet er at deltakerne skal få en fin helg sammen og mange anledninger til å veksle erfaringer, få nye venner og treffe gamle, le høyt – ja, rett og slett hygge seg på PEF-ungs regning. 

Felles transport
PEF-ung ønsker at tilbudet skal være aktuelt for alle aldersgrupper og tilbyr derfor transport fra Gardermoen og Oslo til Liseberg. Vi setter opp en felles buss med avgang fra Gardermoen, innom Oslo sentrum og «straka» vegen til Gøteborg. Dere som ønsker å benytte dere av tilbudet må huke av for buss ved påmelding.

Opplegg
Fredag brukes til å reise til Liseberg. De som reiser med buss, vil bli kjent underveis på turen, og når vi ankommer Lisebergbyen vil vi spise i fellesskap og bli kjent med alle i gruppen. Ledergruppa lager litt sosialt program for dagene vi har sammen.
Lørdag brukes i fornøyelsesparken. Alle deltakerne vil få inngang, heldagspass og lunsjkuponger. Ingen skal gå alene, og vi setter opp ulike treffpunkt i løpet av dagen. Det vil også legges opp til lunsj på gitt sted og tid.
Lisebergbyen er i gangavstand fra parken, noe som gir fleksibilitet til å styre dagen etter egne behov.  Har man små barn som trenger avkobling, kan man kunne trekke seg tilbake. På ettermiddagen og kvelden blir det felles middag, og sosialt samvær for de som ønsker det. Søndag brukes primært til å reise hjem.

Gratis
Arrangementet er gratis for PEF-ungs medlemmer. Er du under 13 år må du ha med verge – også vergen deltar gratis. Har du et søsken eller en venn som ønsker å være med åpner vi for det, mot en deltakeravgift på kr. 500,-. PS: Det er nesten tre ganger så dyrt som et medlemskap. Arrangementet er fulltegnet.  

Noen av dere må reise langt for å kunne delta. De kan kontakte PEF-ung sentralt, lokallag eller fylkeslag med forespørsel om reisetilskudd.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram