Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Meld deg på høstens store happening i PSO-Ung!

01.06.2011

15.-17. oktober avvikles den årlige ungdomskonferansen i regi av PSO-Ung i Bergen. Ungdomskonferansen foregår i år samme helg som vårt landsmøte, og byr på et meget spennende og utfordrende program!

Tema for ungdomskonferansen er "Livsglede". Vi åpner fredag 15. oktober klokken 19.00 med velkomstdrink, påfølgende middag og fredagsquiz. Lørdag morgen står vi opp klokken 09.00, for å følge Mina Kristoffersen og hennes inspirerende motivasjonskurs. Mina er sertifisert HR Coach og NLP trener, og har sitt spesialtfelt innen motivasjon, mestring og endringsprosesser. Hun har i tillegg mange års erfaring som psoriatiker, og kan derfor knyttet egen erfaring til temaet psoriasis og mestring. Kurset vil i tillegg i stor grad involvere deltakerne med praktiske oppgaver.

Slanger i akvariet
Etter motivasjonskurs og lunsj ved hotell Admiral, setter vi kursen mot Akvariet i Bergen. Her får vi egen omviser som tar oss med til tropisk avdeling, hvor akvariet i oktober åpner en ny slangeutstilling. For de som syns slanger er i skumleste laget, skal vi senere kose oss med søte seler og foringsshow klokken 15.00. Omvisningen varer i 45 minutter totalt, inkludert en 15 minutters 3D-film.

Latterlig avslutning
Til slutt i programmet får vi et besøk av kursagenten "Liv og Lyst", som garantert vil få oss til å gapskratte. Det handler om å bruke mage, ansikt, armer og bein i latterens tjeneste når "Liv og lyst" arrangerer latterkurs. Når lattermusklene først er satt i sving, så kommer den ekte latteren mye enklere sies det. Skal vi tro tidligere deltakere tar det ikke lang tid før vi ligger på gulvet og vrir oss i latter. Når vi derimot har ledd ifra oss, fortsetter vi utover lørdagskvelden med felles middag, sosialt samvær og musikk på hotellet. 

Landsmøte 2010
Etter at ungdomskonferansen er overstått, skal PSO-Ung sitt landsmøte avholdes søndag 17. oktober fra klokken 09.00-13.00. Landsmøtet avholdes annenhvert år, og hovedsak i 2010 er navnesaken. I den forbindelse er det utlyst en egen navnekonkurranse, hvor premien er et gavekort på 350 kroner hos Sport og Villmarkskjeden XXL. Vinneren blir den som foreslår et navn som stemmes frem og vedtas. På landsmøtet velges i tillegg nytt ungdomsstyre, og det kan gjøres endring i gjeldende vedtekter. 

Egenandel for arrangementet er kroner 1000,-. Beløpet dekker hotellovernatting ved Hotell Admiral i Bergen Sentrum, samt alle programposter og lunsj/middag hele helgen. Reisekostnader dekkes av den enkelte. Tillitsvalgte får dekket reise og opphold.

Påmeldingsfrist til Ungdomskonferansen og Landsmøtet er satt til fredag 3. september 2010 kl. 14.00. Du kan melde deg på i skjemaet nederst på denne siden.

SPESIALTILBUD FOR BERGEN OG OMEGN:
PSO-Ung har besluttet å gi et spesialtilbud på Ungdomskonferansen og Landsmøtet til lokalt bosatte i Bergen og Omegn, som ikke har behov for overnatting på Hotel Admiral. Medlemmer i Bergensregionen kan følge hele arrangementet til en Egenandel på kroner 400,-. Egenandelen dekker programmet fredag kveld inkludert middag, lørdagens kursprogram inkludert lunsj og middag, og landsmøtet på søndag. Send inn påmeldingsskjema og kryss av i boksen "ordner egen overnatting", så ordner vi faktura. Dette tilbudet gjelder også deltakere som reiser langveisfra, men som ordner privat overnatting i byen.

 

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram