Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Moments

torsdag 28. november 2013

"En vakker og klok bok" er Per Fugelli ord om Moments. I boken forteller åtte ungdom om sitt liv med psoriasis og atopisk eksem.

Bilde: Moments

Moments er en åpen og ærlig bok som er skrevet av åtte ungdommer med ulik bakgrunn og ulike utfordringer. Fellesnevneren er at alle lever med enten psoriasis eller eksem. Forfatterne forteller om utfordringer og gleder, om vennskap og fellesskap, og om håp. Det er en bok det er lett å kjenne seg igjen i.

Hudlege Florence Dalgard skriver i bokens forord;
«Det er en bok om unge mennesker som finner seg selv, og som tilfeldigvis også har en hudsykdom som de over tid lærer seg å leve med. Selvopplevd helse er viktig, for å få en mer helhetlig forståelse av sykdom og hvordan livets kvalitet blir berørt[.......]

Dette er også en bok som går utover det å ha psoriasis og eksem. Leserne får læring om en positiv holdning til livet, det er oppløftende fortellinger. Den vil sikkert også være nyttig for unge med andre kroniske tilstander. Tidlige vonde opplevelser i livet tas med videre, og vi blir vitne til at sårbarhet og styrke går hånd i hånd»

En stolt organisasjon:

Moments viser styrke og fremtidstro.
PEF-ung er derfor veldig stolte over de unge forfatterne og det er med glede vi kan opplyse som at boken kan lånes på Deichmanske bibliotek i Oslo.
Moments er også en velkomstgave ved medlemskap i PEF-ung.

Ta gjerne kontakt med organisasjonssekretær dersom du er interessert i boken, ønsker å tegne medlemsskap eller annet.   

 

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram