Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Money, money, money, money, MONEY!

19.08.2013

frifond-ordboble m logo liten Årets Frifond runde er sparket i gang, og har du lyst på penger til å gjøre noe gøy sammen med andre PEF-ungere er dette tiden for å søke. PEF-ung grupper og PEF-lag som lager aktivitet for PEF-ungere er hjertelig velkommen til å søke om penger til å gjennomføre moro arrangement.

En god ide?
Har du en god ide til aktivitet, ja, da tar du kontakt med lokallaget der du bor! Spør dem om ikke de kan gjennomføre aktiviteten og søke Frifondmidler. Å få penger til lokal aktivitet er veldig lett i PEF-ung. Men husk at det kun er en søknadsfrist i året, så dette krever planlegging. Fristen er 1. september!

Hvordan søke?
Rent praktisk fyller gruppen ut et søknadsskjema hvor de skriver inn hva dere ønsker å gjøre, hvor mange deltakere dere tror vil komme og summen penger dere trenger, men husk, aktiviteten skal være lokal og I NORGE. Pengene kan ikke brukes til å dra på Harrytur til Sverige, behandlingstur til syden osv. Og alle pengene dere mottar skal brukes opp innen 31. mai 2014.

Hva kan vi gjøre?
Det finnes mange ulike typer aktivitet, men husk at alle penger skal brukes på lokalt nivå og innenfor Norges landegrenser! Dere kan gjerne samarbeide med andre lokallag eller invitere PEF-ungere fra andre grupper!
Under finnes noen eksempler på hva man kan gjøre: 

Hyttetur
Grillfest
Filmkveld
Bowling
Utkledningsfest
Påskeeggjakt
Juleverksted
Nyttårsfest
Kokkekurs
Kunstverksted
Keramikk-kurs
Tusenfryd
Skitur
Informasjonskvelder
Kurs og informasjonsarrangement
Curling
Og MYE MYE mer J

Pengene kan også brukes til administrasjon, mat på styremøter, ÅRSMØTE og mye annet.

Så, «har du en venn har vi spenn» 

Rapport.
Husk at bruk av pengene skal rapporteres inn til oss innen 1. juli 2014. Regelen er at dersom vi ikke har mottatt rapport på penger dere har fått tidligere vil vi ikke gi dere nye penger.

Glemt å rapportere?
Fortvil ikke! Print ut skjema du finner under, fyll det ut, SIGNER og det inn til kontoret så fort som mulig. Enten til maren[at]pef-ung.no eller per post til PEF-ung
Pb. 6547 Etterstad
0606 Oslo

Her finner du:

Brev om ordningene
Søknadsskjema

PEF-ungs retningslinjer
LNUs retningslinjer

Rapportskjema

[Frifondorganisasjon]

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram