Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Nye brosjyrer og temahefter

18.03.2013

PEF og PEF-ung ferdigstilte nylig flere brosjyrer og temahefter om barn og unge med psoriasis og atopisk eksem.

I anledning Extrastiftelses-prosjektet Ung med kronisk hudsykdom har PEF-ung utarbeidet en ny brosjyre med informasjon om organisasjonen. Brosjyren har tittelen Hva er PEF-ung?. I tillegg er brosjyren Psoriasis hos barn blitt oppdatert, og den kan nå leses under overskriften Hvordan behandle psoriasis hos barn?.

De to brosjyrene kan lastes ned og bestilles her. 

Engelsk versjon
Det er også utviklet et rykende ferskt temahefte om barn og unge med kronisk hudsykdom. Temaheftet har fokus på psoriasis og atopisk eksem hos barn og ungdom, og formidler historiene til to utvalgte personer som til daglig lever med sykdommene. 

Heftet tar opp relevante temaer som reaksjonsmønstre, forhold til omgivelsene, selvtillit, fritidsaktiviteter, kjæresteforhold og mestring når man lever med en kronisk hudsykdom. 

Temaheftet Ung med kronisk hudsykdom er også oversatt til engelsk. Innhold og struktur er identisk i den engelskspråklige og norskspråklige versjonen.

Bestill temaheftene Ung med kronisk hudsykdom og Young with a cronic skin disease her.

Alle temahefter er gratis for medlemmer i PEF og PEF-ung. Ikke-medlemmer betaler kr. 25,- per stk.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram