Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Påsketur- aldri sur! @inspirasjon

15.03.2013

Våren er kommet og påsken banker på døren. For mange betyr det hytte, fjell og kos. Butikkene bugner av påske-godter, og mange er så heldige at det venter et lite påskeegg på dem. Men slettes ikke for alle har planer om å dra bort eller egg som venter.

Månedens inspirasjon kommer fra flere kanter og er nok et lite puff til å gå ut å være i aktivitet i nærmiljøet også i påsken. PEF- Bodø har en egen turgeneral som tar gruppen med ut på tur med jevne mellomrom. Gruppen koser seg sammen og tilpasser turen etter hvem som er med. Den Norske Turistforeningen (DNT) og Freia ønsker også å legge til rette for at vi skal nye et lite stykke Norge på flere måter.

UT.no og Søndagstur
Gjennom hjemmesiden ut.no og med mobilappene UT og Søndagstur prøver de to å motivere nordmenn til «å opp å stå- ut å gå». Mens du på DNTs sider kan du finne både lengre og kortere turer i skog og mark, har Søndagstur-appen til Feira et litt mer urbant preg. Hver søndag kan du sanke lodd etter GPS i nærmiljøet ditt. Det er ikke langt mellom hvert lodd og når du har funnet loddet kan du søke opp et nytt. Jo flere lodd du finner, jo større er mulighetene for at du vinner!

  [Kviklunsj app]   [Ut app]

Påsken er et flott tidspunkt å la seg inspirere av PEF Bodø, og hjelpemidlene over gjør det litt mer spennende å ut å gå. Kanskje en ny løype skal gås eller et nytt lodd sankes. Våren er kommet, iallfall på kalenderen, og mulighetene er mange. Utnytt dem og kos deg i naturen. 

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram