Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

PSO-ungs fotoprosjekt i Bergens Tidende

01.06.2011

Deltaker Amelia Valøen fra Bergen prydet forsiden på Bergens Tidendes nettside fredag 15. oktober i forbindelse med premiere på PSO-Ungs fotoutstilling "Vakker med Psoriasis".

Fotoutstillingen hadde premiere helgen 15.-17. oktober ved Hotel Admiral i Bergen sentrum. Bildene ble satt opp i forbindelse med PSO-Ungs ungdomskonferanse og landsmøte. Utstillingen var tilgjengelig for publikum i to dager, og flere bergensere tok turen innom for å se de populære fotografiene.

Amelia Valøen stilte selv opp på hotell Admiral med venner og familie i anledning utstillingen. Amelia har hatt psoriasis siden hun var tre år gammel. I fjor fikk hun en brannkoppinfeksjon, som førte til at psoriasisen blomstret opp over hele kroppen. Amelia sier selv at det klør mye, men at det går bra. Hun syntes det var fint å bli fotografert i fotoprosjektet. 

7 deltakere stilte til fotoseanse hos FAME Fotografer i Oslo 12. juni, for å bidra til at hudsykdommen psoriasis blir presentert i et nytt og annerledes lys. Resultatet er en rekke flotte bilder, som vil bli benyttet både i form av utstillinger, til medieoppslag og relevant fremtidig brosjyre- og informasjonsmateriell.

Fotoprosjektet gjennomføres med midler fra Extrastiftelsen Helse- og Rehabilitering. Stiftelsen står for TV-spillet Extra, hvor overskuddet går til frivillige organisasjoners prosjekter innen forebygging, rehabilitering og forskning.

Her kan du lese hele artikkelen om Amelia i bt.no

[Fotoprosjekt media 2]

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram