Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Samling for tillitsvalgte i PSO-ung

onsdag 1. juni 2011

Ski-PSO-Ung Som tillitsvalgt i PSO-ung inviteres du til en sosial og innholdsrik helg i Kongsberg 1.-3. april. Formålet med helgen er blant annet at dere tillitsvalgte skal få anledning til å møte hverandre, inspirere hverandre, og få tips om hva dere kan arrangere lokalt ved hjelp av Frifondmidler.

Denne helgen vil vi fokusere på at dere tillitsvalgte blir kjent med hverandre så det blir mye sosialt. Men det blir en god kombinasjon med faglig input. Vi får besøk av en representant fra LNU (Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner) på lørdag. Representanten skal informere oss om Frifond, og det blir god anledning til å stille spørsmål, og snakke sammen om hvordan disse midlene kan komme dere i lokallagene til nytte. På ettermiddagen lørdag vil det bli sosiale aktiviteter og mulighet for å benytte skianlegget. Ta derfor med slalåmski/snowboard dere som ønsker det. Heiskort betaler dere i så fall selv. Søndag vil det bli en faglig bit på formiddagen før vi spiser lunsj og vender nesen hjemover.

Vi skal bo i leiligheter på Funkelia. Dere kan se leilighetene på www.funkelia.no.

Det vil være en egenandel på kr. 1000,- per deltaker. Vi oppfordrer dere til å ta kontakt med nærmeste ungdomsgruppe eller lokallag for å få dekket egenandelen.

Meld dere på ved å fylle ut skjemaet nedenfor, ring Ingun på tlf. 23 37 62 40, send e-post til post@psoriasis.no

Påmeldingsfrist 1. mars.

Velkommen!

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram