Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Skatteetaten svarte om særfradraget

24.04.2012

Skatteetatens jurister svarte på en rekke innkommende spørsmål i mandagens nettmøte om særfradraget for store sykdomsutgifter. Nettmøtet ble arrangert av FFO, i samarbeid med Norsk Psoriasisforbund.

Hvordan søker jeg skattefradrag? Kan jeg få særfradrag hvis jeg samtidig mottar grunnstønad? Er det fortsatt mulig for nye brukere å komme inn i ordningen?

Nettmøtet om særfradraget ble avviklet 23. april kl. 13.00-15.00, og det ble stilt flere spørsmål enn Skatteetatens representanter rakk å besvare. De medvirkende juristene oppfattet spørsmålene som varierte og relevante, og det ble prioritert å besvare et så bredt utvalg som mulig.  

Les alle de besvarte spørsmålene på Norsk Psoriasisforbunds nettside.

Skatteetaten svarte kun på spørsmål knyttet til særfradraget og overgangsordningen. Spørsmål om utfasing og fradragets erstatningsordninger foregår utenfor skattesystemet, og håndteres av Finansdepartementet.

Du kan lese mer om hva som skjer når særfradragsordningen legges ned på FFO sin hjemmeside.

Har du behov for informasjon eller veiledning kan du henvende deg til ditt lokale skattekontor eller kontake Skatteetaten på telefon 800 80 000.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram