Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Sommer i sør

27.05.2014

Badering PEF-ung «Hav og himmel, kinn mot kinn. Motortøff og sønnavind. Måkereir og terneskrik!» Inger Hagerup skriver vakkert om Sørlandssommeren i sangen «Sommerøya», en sang som skaper lengsel mot sommer, sol og Sørland. En lengsel som stilnes på PEF-ungs sommerleir 8-14 august, Hove Arendal.

Ferieidyll langs palmekysten
PEF og PEF-ung inntar Hove ettermiddagen 8. august. Den neste uken skal brukes på gode aktiviteter i et lærerikt fellesskap. Mange av organisasjonens medlemmer har varme minner fra familieleir her, og i år vil vi igjen skape ferieidyll i Arendal. Leiren vil være rik på kunnskap, vennskap, fellesskap og selvfølgelig er «din hud» i fokus.

Rimelig moro
Vi har 50 sengeplasser og håper alle vi fylles av unge og gamle. Det koster 2.200 for voksne og 2000 for barn å delta hele uken. Vi har satt en makspris på 8000 kr. per familie. Dette inkluderer mat, overnatting og opplegg hele uken, en rimelig sum for mye moro i godt fellesskap. Dere må selv stå for transport til og fra Hove, samt besøk i Dyreparken.

Minnerik uke
Fredag ettermiddag ankommer deltakerne. Mange er kanskje slitne etter en lang reise, så første dag vil være rolig. Det blir litt informasjon om leiren, introduksjon av leirens ansvarlige og fellesmiddag. For å gjøre leiren billigst mulig vil vi lage noen av måltidene selv, og kjøkkenansvaret vil gå på rundgang. Dette vil ikke kreve mye av dere som deltakere, men litt.

Vi legger opp til en innholdsrik uke med variert program. Lørdagen begynner med et smørekurs hvor fokus settes på hvordan utnytte solen best mulig med en hudsykdom. Soling er ofte bra for hudsyke, men det er viktig at riktige forhåndsregler tas. Så er det klart for å bli bedre kjent gjennom ulike aktiviteter. Dagen fortsetter med strandhygge dersom været tillater det. Det blir krabbekonkurranse og bygging av sandslott. Lørdagskvelden avsluttes med filmvisning for gruppen.

Vi håper på mye godt vær og muligheten for å bruke stedets nydelige utearealer godt, men vil tar selvsagt værforbehold og legge opp til en god plan B. I løpet av uken er det planlagt et variert spekter av aktiviteter, og vi kan friste med bingo, klatrepark, disco, grillkveld, fotballturnering, informasjon om de ulike diagnosene og et støttende informativt fellesskap. Gjør deg også klar for noen overraskelser i løpet av uken.  

Dyreparken
Leirkomiteen ønsker å tilrettelegge for å besøke Dyreparken i Kr.Sand en dag. Dette er valgfritt, og det vil være et alternativt opplegg for deg som ikke ønsker denne ekstrakostnaden. PEF-ung ønsker å støtte inngangen i parken med 100,- og vil gjøre vårt beste for å få gode priser på inngangen. Leiruka er i parkens mellomsesong, noe som betyr at noen av aktivitetene er stengt for sommeren, men det meste er fremdeles åpent.

Påmelding
Vi i leirkomiteen gleder oss veldig til å se gamle og nye fjes, og håper mange ønsker å være sammen med oss denne uken. Meld deg på til Anne-Sofi på Anne-sofi[at]pef-ung.no innen 1. juli. Oppgi navn, alder, medlemsnummer, spesielle behov og romønske. Merk den med emnet: Sommerleir 2014. Påmeldingen er binnene. Har dere noen spørsmål kan dere kontakte Anne-Sofi på tlf: 916 65 767 (etter kl.17.00) eller kontoret på dagtid 23 37 62 40.

Vi gleder oss masse til å tilbringe uken sammen med nettopp deg!

[Hove2014]

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram