Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Sommerleir for barn og unge fra 0 - 26 år

onsdag 14. mars 2012

For fjerde år på rad arrangerer PSO-ung sommerleir til utlandet for sine medlemmer. I 2012 reiser vi til Bulgaria og det stadig mer populære ferieområdet Obzor ved Burgaskysten.

Sommerleir for medlemmer opp til 26 år!

Avreise for årets sommerleir er lørdag 30. juni. Da møtes vi på Gardermoen, og vender nesen sørover til sol og varme i Bulgaria. Hjemreise blir påfølgende lørdag, 7. juli.

Bulgaria er et land fullt av kontraster, med kilometerlange sandstrender, god mat og et rikt fornøyelsestilbud. Ved Burgaskysten kan man nye badelivets gleder ved Svartehavet, i kombinasjon med spennende utflukter og stemningsfulle restauranter.

Egenandel er satt til kr. 7000,- for medlemmer i PSO-ung, inkludert en ledsager over 26 år.  Prisen inkluderer reise og opphold i 3-roms leiligheter, en felles middag og to utflukter. Reise til og fra Oslo Lufthavn dekkes av deltakerne.

Opprinnelig var leiren et tilbud til PSO-ungs medlemmer mellom 0 og 13 år, men siden plassene ikke er fyllt opp, inviterer vi også medlemmer opp til 26 år. PSO-ung ønsker å forsøke en ordning med sommerleir for barn og sommerleir for ungdom annethvert år, for å kunne tilpasse programmet best mulig til de ulike aldersgruppene.

Påmeldingsskjema og foreløpig program.
Ny påmeldingsfrist: 20. mai. Merk! Påmelding er bindende. Det er begrenset antall plasser, med mulighet for å bli satt på venteliste. 

Vi gleder oss til en sommerleir fylt av deilige dager på stranden og godt behandlingsutbytte!

[BulgariaNett3] [BulgariaNett2]

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram