Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Styreverv i Unge Funksjonshemmede?

26.06.2015

PEF-ung er medlem av Unge Funksjonshemmede som hvert år velger nytt styre. Vi er så heldige å kunne stille med kandidater fra organisasjonen vår, og søker deg som ønsker å representere PEF-ung og ønsker å bidra til et viktig arbeid. Dette er en gylden mulighet til å bidra i arbeid som har betydning for mange barn og unge i Norge!

Å inneha et styreverv medbringer forpliktelser, men det gir også muligheter. Hvert år gjennomfører styret 6-8 styremøter på kveldstid en hverdag i Oslo. Det velges et eget arbeidsutvalg bestående av leder, nestleder og et valgt styremedlem. Å delta i styret gir muligheter til å profilere de sakene som er viktigst for oss organisasjon, samt å være med å gjennomføre de oppgavene landsmøtet gir. Det er spennende og lærerikt. Vervet gir en unik sjanse til å få innblikk i hva Unge Funksjonshemmede oppnår og å bli kjent med andre organisasjoners arbeid. Styrevervet gir kunnskap som hele PEF-ung kan dra nytte av!

For å bli nominert gjennom PEF-ung må du ha en tilknytning til organisasjonen vår, men du trenger ikke å ha verv eller å være tillitsvalgt. Det er nok å være et medlem som ønsker å engasjere seg - som ønsker å bidra. Frist for å foreslå kandidater, enten deg selv eller andre, er 1.september.

Styret velges på Unge Funksjonshemmedes årsmøte helgen 30.oktober til 1. november, og har en funksjonstid fra 1.januar 2016-31.desember 2016.

Nominasjonsskjema finner du her! Ta kontakt leder Anne-Sofi eller Maren på kontoret dersom du ønsker å nominere noen fra PEF-ung.
Spre ordet og spørsmål stilles til Valgkomiteen ved leder, Kristian Haugland på valgkomite[at]ungefunksjonshemmede.no eller 415 09 869..

 

Om Unge Funksjonshemmede
Unge funksjonshemmede er et samarbeidsorgan for funksjonshemmedes ungdomsorganisasjoner i Norge. Organisasjonen ble stiftet i 1980 og har i dag 32 medlemsorganisasjoner. Tilsammen har disse rundt 25 000 medlemmer. Unge Funksjonshemmede ledes av et styre og sekretariatet i Oslo står for den daglige driften.

Organisasjonens formål er å sikre deltagelse og samfunnsmessig likestilling for ungdom med funksjonshemninger og kronisk sykdom. For å realisere denne visjonen jobber Unge funksjonshemmede for å påvirke politikere og andre beslutningstakere. De driver også portalen jobbressurs.no, hvor arbeidsgivere har muligheten til å nå funksjonshemmede og kronisk syke arbeidssøkere.
Unge funksjonshemmede driver også et aktivt opplysningsarbeid om rettigheter, likestilling, samt prinsippet om et universelt samfunn tilpasset alle, uansett bistandsbehov eller sosial/fysisk begrensning. De kurser tillitsvalgte i medlemsorganisasjoner, har nettverksmøter og mye mer.

Viktige tema for paraplyorganisasjonen, og PEF-ung, er brukermedvirkning, ungdomshelse, arbeid, hjelpemidler, utdanning, bostedspolitikk, tilskuddspolitikk og interessepolitikk.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram