Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Ung Face IT - et dataprogram for mestring

torsdag 9. mai 2019

Sliter du med selvbilde, har en synlig diagnose/annerledeshet og er mellom 12 og 17 år? Er dette deg har du muligheten til å bidra i forskningsprosjektet Ung Face IT.

Spesialister i England har utviklet et dataprogram for mestring - Ung Face IT. Målet er skape mestring hos ungdom som synes at det kan være vanskelig eller utfordrende å ha en synlig diagnose eller sykdom. Dataprogrammet Ung Face IT er nå oversatt til norsk og vi ønsker å prøve ut om programmet kan hjelpe ungdommer i Norge med å få et bedre selvbilde.

PEF-ung er så heldig å få være med prosjektets referansegruppe. DU får herved tilbud om å prøve programmet før alle andre. Jo flere som tester programmet, jo bedre blir resultatet. Ved din deltakelse risikerer du å få bedre selvbilde. Du risikerer også å gi mange andre barn og unge muligheten for bedre selvbilde gjennom et målrettet og godt Ung Face It. Som deltakerne må du svare på spørsmål i dataprogrammet, og noen personer vil bli intervjuet.  Alle deltakere blir belønnet med et gavekort. 

Kristine og Deniz ved Senter for sjeldne diagnoser  er ansvarlig for prosjektet og trenger altså hjelp fra deg! Det er viktig at du, og gjerne dine foreldre, leser informasjonen om prosjektet nøye. Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt. Dine foreldre kan også hjelpe deg med å ta kontakt med Deniz eller Kristine

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram