Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Ungdomskonferanse og landsmøte i Stavanger

mandag 15. august 2016

28.-30. oktober er årets viktigste helg i PEF-ung. Da gjennomføres ungdomskonferanse og landsmøte i Stavanger.

Bilde: Ungdomskonferanse og landsmøte i Stavanger

Psoriasis på pinlige steder

Tema for ungdomskonferansen er «psoriasis på pinlige steder». Dette er på selveste psoriasisdagen. Vi får besøk av sexolog Solveig Fridheim Torp som er speisalist på det å være ung med kronisk diagnose, seksualitet og relasjon. En hudlege eller hudsykepleier vil snakke om hvordan behandle psoriasis på pinlige steder . Vi får besøk av Pandoras eske som gir muligheten for å stille spørsmål til både sexologen og hudlegen/hudsykepeleier. PEF-ung sitter aldri helt stille, og som alltid skal vi også ha en morsom aktivitet i anledning arrangementet. Vi har bestilt havrafting og gleder oss til å hoppe på bølgene sammen med dere!

Styret er PEF-ungs sjefer

Søndag gjennomføres landsmøtet. Landsmøtet bestemmer PEF-ungs handlingsplan og er med på å bestemme hva organisasjonen skal gjøre de neste to årene. 
Det velges også nytt ungdomsstyre. Styret møtes omtrent fem ganger årlig, og som styremedlem vil du være en av «sjefene» i PEF-ung i perioden 2016-2018. Ungdomsstyret tar alle store avgjørelser, som å bestemme temaer og reisemål, sette i gang nye prosjekter og styret bestemmer hvordan PEF-ung skal bruke pengene sine. I tillegg til å være spennende og lærerikt, er det å være tillitsvalgt veldig hyggelig og gøy! Møtene gjennomføres som regel i helgen. 

Ønsker du å sitte i ungdomsstyret, eller har du tips til noen du mener vil være en god kandidat, kan du ta en prat med leder i valgkomiteen, Jeanett Bjørsnøs, på jeanett[at]pef-ung.no eller mobil 976 35 902.

Delegat eller observatør?

Alle PEF-ungs grupper og ungdomskontakter er invitert til å delta som delegater. PEF-ung gruppene velger ut en person som kan delta som delegat, resten av deltakerne vil være observatører. Etter PEF-ungs vedtekter  §5.4 har en delegat talerett, forslagsrett og stemmerett, mens en observatør har talerett. Observatørene kan altså delta i diskusjonen men får ikke stemme eller levere inn forslag til endring.

Ta gjerne kontakt med kontoret eller leder i PEF-ung, Anne-Sofi, dersom du har spørsmål.

Bli med?

Det er 30 plasser på arrangementet. Per dags dato er det 20 påmeldte (3.10.16). Arrangementet koster kr. 1.500 for delegater. Dette inkluderer reise til og fra arrangementet. Er du observatør koster det 800 kroner å delta, men du må dekke reisen selv.  Påmeldingsfrist er 10. oktober (OBS ny frist).
Påmelding er bindende og kan gjøres gjennom nettsiden på denne siden.  

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram