Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Velkommen til PSO-ungs ungdomskonferanse og landsmøte i Bodø!

11.09.2012

lavvoKarusell PSO-ung feirer 25 år og inviterer alle medlemmer i aldersgruppen 15-26 år til ungdomskonferanse og landsmøte i Bodø 26.-28. oktober!

Kunne du tenke deg en spennende helg i Bodø, med lavvo, sjørafting og DJ på programmet? PSO-ung markerer 25-års jubileum med ungdomskonferanse og landsmøte på Skagen hotell i den nordlanske hovedstaden.

Helgen starter fredag kveld kl. 19.45 ved at vi samles i resepsjonen på hotellet, og drar med felles busstransport ut til hotellets egen lavvo i Geitvågen. Der har vi egen lavvo med kokk og en gitarist, som spiller pop og rock-låter til allsang. Han utarbeider også en egen skreddersydd popquiz til deltakerne. Programmet varer til kl. 23.00, før vi drar i samlet tropp tilbake til hotellet.

Lørdag 27. oktober blir det kurs i rettigheter for deg som er ung hudpasient, samt informasjon om smøring og behandling med fokus på intimpleie og graviditet. Anette Nærby forteller deretter om psoriasis og mobbing, og det inviteres til samtale om dette. Lørdagen avsluttes med sjørafting i Saltstraumen, og deretter festmiddag med DJ og karaoke.

Søndag avvikles etter tradisjonen PSO-ungs landsmøte, og helgen avsluttes med lunsj kl. 14.00.

Se hele programmet og gå direkte til påmeldingsskjemaet i PSO-ung sin arrangementskalender.

NB! Husk at du kan søke ditt lokallag om økonomisk støtte til egenandel og reiseutgifter - kontaktinformasjon til ditt lokallag finner du i invitasjonen til PSO-ung sin UK og Landsmøte.

Velkommen til en fantastisk ungdomshelg i Bodø!

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram