Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Helgen 25. -27. juni forsøker inviterer vi atter en gang til sommerleir i Hunderfossen. I 2020 måtte vi avlyse helgen grunnet K-ordet, vi krysser alt vi har for at det lar seg gjennomføre i år, og inviterer med forbehold.

Foto: Geir Olsen

Park for store og små!

Hunderfossen er en fornøyelsespark med aktiviteter for store og små. Parken byr på mye moro. Den har karuseller, berg og dalbaner, klatretårn og lekeområder for de minste.

Gangavstand fra tog og park

Vi har booket overnatting på Hunderfossen Hotel og Resort i gangavstand til parken og rett ved togstasjonen Hunderfossen stasjon. Dette gir fleksibilitet for de minste eller hvis man trenger en pause i løpet av dagen.

Sosialt samvær

Selv om vi skal være i en fornøyelsespark, vil PEF-ung ha litt opplegg som sikrer at vi blir bedre kjent med hverandre og at alle tar del i vårt eventyrlige fellesskap. Deltakelse er forbeholdt medlemmer, og alle under 13 år må ha med verge. Dere må dere selv komme dere til parken, og vi i PEF-ung vil trolig komme med toget. For deg som reiser alene koster det 300 kr å delta på arrangemtet. Dersom du reiser med en verge er prisen 500 kr. 
Vi håper dere vil tilbringe helgen sammen med oss!

Koronatiltak

For ungdomsstyret er det viktig at helgen lar seg gjennomføre så trygt som overhode mulig. I tillegg til at overnattingsstedet setter sine krav og har innført tiltakt, vil vi også stille med eks. hånddesinfeksjon. Ved behov vil deltakerne deles opp i grupper, såkalte koohorter. Hver gruppe vil tildeles en leder fra ungdomsstyret. Vi ber også dere som deltakere overholde alle smittervernstiltak,samt holde dere hjemme dersom dere har symptomer på covid eller har testet positivt. 

Påmelding er 15. april og er bindene. Skjema lukkes når arrangementet er fulltegnet.

Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram