Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Synes du interessepolitikk er spennende men litt skummelt? Lar du deg engasjere av omverden? Da er dette prosjektet noe for deg. Vi har engasjert Karianne Monstad fra konsulentfirma Rud Pedersen Public Affairs til å lære oss om hvordan vi kan være med å bestemme i egen omverden. Hun har lang erfaring med hjelpe unge mennesker til å bli gode på politikk og har drevet med opplæring i ungdomspartier på grunnleggende og videregående nivå. Dette er med andre ord riktig kvinne på saken!

Helgesamling i Oslo

Helgen 13. -15. august (OBS. ny dato!) skal en liten gruppe samles i Oslo for opplæring. Det blir en kombinasjon av foredrag, oppgaver og workshops på grunnleggende nivå. Målet er en moro, engasjerende og kunnskapsrik helg. Vi vil selvsagt ta smittevern på alvor og vil iverksette nødvendige tiltak. Prosjektet arrangereres med forbehold om at det er trygt. Samlingen krever ingen forkunnskaper, kun en nysgjerrighet for samfunnet vårt.

Felles mål og langsiktig arbeid

Under helgen vil vi som gruppe lære om samfunnet og beslutningsprosesser. Gjennom lek, oppgaver og opplæring vil vi utfordre oss selv og lære ny kunnskap. Kunnskap som en nyttig når du senere skal søke jobb, på skolen, i møte med helsevesen og egen helse.  

Vi vil også bli enig om noe vi ønsker å endre. Vi vil også opprette en skjult facebook side for å holde kontakt, motivere og inspirere hverandre i etterkant. Etter helgen skal vi nemlig jobbe videre med kunnskapen vi har fått og snakke sammen. Målet er at vi skal invitere oss selv på besøk til politikerne, og at vi kan utfordre oss selv i et møte med dem. 

Deltakelse er gratis, og prosjektet gjennomføres med støtte fra LNU Aktivitetsmidler og Studieforbundet Funkis. Det er noen få plasser ledig. Påmelding gjøres løpende frem til arrangementet er fulltegnet.
Meld deg på her: PEF ønsker å bruke bilder fra arrangementet. For å ha lov til å publisere bilder av deg må vi ha samtykke. Merk av hvor vi kan bruke bilde av deg.
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram