Din hudsykdom - vårt fokus!

PEF Norge

Arrangementer

#IkkeHer-dagen

Beskrivende bilde til #IkkeHer-dagen

Onsdag 19. september inviterer Psoriasis- og eksemforbundet hele Norge til å ta fri fra sosiale medier for å reise debatt om utseendepress.

Aksjonsdagen har fått navnet #IkkeHer-dagen, og kampanjen er initiert av Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) i samarbeid med legemiddelfirmaet Novartis og kommunikasjonsbyrået Släger.

Vi håper at mange vil bruke denne dagen til andre ting enn å være på sosiale medier. Tanken er at tiden som vi ellers hadde brukt på sosiale medier, kan brukes til å snakke om utseendepresset ungdom og unge voksne opplever gjennom sosiale medier.

Samtidig håper vi at vi får med oss mange som hjelper oss med å løfte dette opp på dagsorden i norske medier.

Slik deltar du i aksjonen:

  • Onsdag 19. september tar vi én dags pause fra sosiale medier. Alle kan være med. Og hver stemme er like viktig!
  • Før du logger av på morgenen legger du ut en melding (story) til dine venner og følgere, hvor du skriver: I dag er jeg #IkkeHer.
  • Legg teksten på en svart bakgrunn. På den måten er du med på å «skru av lyset» i sosiale medier i Norge denne dagen.
  • Du kan også bruke anledningen til å dele historier eller synspunkter på tematikken med venner, kjente, familie eller kolleger (men ikke på sosiale medier). Vi trenger mer kunnskap og mer debatt om hvordan vi skal redusere det massive utseendepresset som unge mennesker må forholde seg til hver dag.

Les mer om aksjonen på Hudportalen.no og på Facebook

Tilbake

Informasjon om arrangementet

Dato og tid:
19.09.2018 05:00:00

Til:
20.09.2018 05:00:00

Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pefnorge.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Instagram