Seniortur til Gran Canaria

Denne sensommeren inviterer Psoriasis- og eksemforbundet til seniortur til Valle Marina på Gran Canaria!

Tidspunkt:

20 august 2022: Avreise Oslo 11:55 med ankomst Las Palmas 16:40.

3 september 2022: Avreise Las Palmas 17:30 med ankomst Oslo 23:55.

Vær obs på flytidene. Avreise fra Oslo tidlig og med ankomst Oslo sent. Du har selv ansvar for å komme deg til og fra Gardermoen, så ta dette med i betraktningen når det gjelder tid og økonomi.

Bosted:

Valle Marina, Calle Bjorn Lyng 2, Patalavaca, Gran Canaria.

Pris:

Kr. 10.000,- per person.

Prisen inkluderer: Flyreise Oslo – Las Palmas t/r, 23 kg innsjekket bagasje, egen buss flyplass – Valle Marina t/r, 2 ukers opphold i delt leilighet (2 personer.) Leiligheten har 2 soverom, bad, kombinert stue/kjøkken og terrasse eller balkong. Frokost er inkludert alle dagene. 

Rabatt, 3 personer i leiligheten: Kr 1.680,- per person.

Tillegg, leilighet alene: Kr 5.250,-.

Dersom du ønsker ett av disse alternativene, ta kontakt med thea.lande[at]pefnorge.no, så ordner vi det.

Det er plass til 30 deltakere på denne turen.

Vi ønsker å informere om at dette er et prosjekt vi har fått midler til fra Stiftelsen DAM, via et program som heter Aktivitetsmidler. Ett av målene med dette programmet er å få seniorer i gang med aktiviteter igjen etter koronapandemien. Dette er dermed et prosjekt som vil ha undervisning og treningsøkter man-fre begge ukene, i tillegg til at deltakerene vil bli kontaktet av turleder etter hjemkomst for en oppfølgende samtale. Turen vil modelleres etter behandlingsreiser til utlandet, med fokus på en helhetlig tilnærming til behandling av sykdommen. Dette prosjektet retter seg til de som er 65 år og eldre. Det er viktig at man er frisk nok til å kunne reise på egenhånd.

Meld deg på innen torsdag 30. juni.

Ps: Dersom tidspunktet for seniorturen ikke passer for deg, eller du faller utenfor målgruppen, anbefaler vi deg å sjekke ut turen reiseutvalget arrangerer 19. oktober – 2. november. Les mer om den her

Spørsmål: Ta kontakt med Thea Kristine Lande i psoriasis- og eksemforbundet på thea.lande[at]pefnorge.no eller Per Egil Hvam ved Helsereiser på telefon 23 00 12 60 eller på epost per.hvam[at]travelnet.no PEF ønsker å bruke bilder fra arrangementet. For å ha lov til å publisere bilder av deg må vi ha samtykke.