Strikk med omtanke

Vil du være med på en hyggelig strikkekveld og strikke for å glede andre? Vi skal strikke for «et varmere felleskap» og donerer våre strikkede plagg til Kirkens bymisjon.

Katt som strikker

Fire strikketreff

Psoriasis- og eksemforbundet har fått prosjektmidler fra Stiftelsen Dam, og vi inviterer nå til strikkekvelder.- runde 2! Etter en meget hyggelig runde en inviterer vi til tre nye onsdagskvelder, 15., 22. og 29. september. . 

Du er velkommen til å delta på en eller flere kvelder.Vi logger oss på zoom kl. 18.00-19.30.

Du vil få tilsendt en link til strikkemøtet på Zoom fra oss. Høres Zoom skummelt eller vanskelig ut, ta kontakt med kontoret så hjelper vi deg.

Strikk som varmer

Vi skal strikke enkle plagg, så du trenger ikke være noen racerstrikker for å bli med. Kanskje kan de som er mer erfarne gi bort noen tips?

Du inviteres til å strikke lue, votter, skjerf eller sokker og kan få tilsendt garn fra oss. Ved å få garn fra oss forplikter du deg til å donere plagget du strikker til Kirkens bymisjon. Du kan også strikke eget produkt eller med eget garn, men vi håper at flest mulig blir med på donasjonen. For at praten skal gå lett, har vi invitert med oss likepersoner. Blir vi veldig mange, så deler vi oss inn i mindre grupper. Du kan også få muligheten til å snakke en – til en med en likeperson. Vår teknisk ansvarlig vil ordne private samtaler etter ønske.

Bli med!

Det er bare å melde seg på i skjemaet som ligger nederst eller ta kontakt med prosjektleder Trine Knudtzon, trine.knudtzon[at]pefnorge.no  Mobil: 90739371

Ønsker d å bidra?

Dersom du ønsker å være med på strikkedugnaden, og har plagg du ønsker å donere til prosjektet kan du sende det til Psoriasis- og eksemforbundet, 
PB.6547 Etterstad,
0606 Oslo.

 

Vi sender ut garnpakker til dere som ønsker, og trenger derfor adressen til å sende ut garn.

Dersom du mottar garn forplikter du deg til å returnere ferdig produkt.Dersom du er nybegynner og behøver strikkepinner kan du kontakte oss.