Trenings- eller turvenn

Ser du etter noen å trene eller gå tur med? Kunne du tenke deg å bli kjent med en ny samtidig som du er aktiv? Finn en trenings- og/eller turvenn! Påmeldingsskjema nederst på siden.

Illustrasjon: iStock

Treningsvenn er et nytt tilbud fra Psoriasis- og eksemforbundet som lar deg finne en likesinnet treningsvenn. Tilbudet passer alle som ønsker å finne en og trene med. Tilbudet er støttet av Stiftelsen DAM gjennom prosjektet Trim der du er.

Treningsvenn / Turvenn

Du velger selv hvor ofte du ønsker å møte din nye treningsvenn, og hvilken aktivitet du er interessert i. Enten det er å spasere en tur sammen, møtes på et treningssenter eller kanskje utføre en kjapp økt i en park nær deg.

Dere står fritt om dere vil benytte en av våre økter som er publisert på vår YouTube kanal, eller trene deres egne økter. Kontakt gjerne vår rådgiver Sanna hvis du/dere har spørsmål eller trenger tips til øvelser og aktiviteter.

Hvis du er åpen for å trene med en treningsvenn over internett, f.eks. Zoom eller Teams, noter gjerne det også. Da er mulighetene større for å finne en treningsvenn.

Hvorfor få en treningsvenn?

En treningsvenn kan gjøre dørstokkmilen kortere, treningen mer givende, og dere kan motivere hverandre til å trene regelmessig. Og kanskje du får en venn for livet?

Påmelding

Fyll ut skjemaet under. Når du har registrert deg, vil vi kontakte deg så snart en annen person i ditt lokalmiljø har registrert seg. Vi vil da sende over kontaktinformasjonen til din nye treningsvenn*. Du står selv ansvarlig for å ta kontakt med hverandre.

* Din kontaktinformasjon blir ikke delt uten først å be om din tillatelse.

For å finne en treningsvenn nær deg, må vi vite hvor dette er

Hvis du krysset av for "annet" på forrige spørsmål, gjerne skriv her hva du ønsker å trene.