5 prosjekter får ekspresstøtte

27.11.2019

Hele fem prosjekter er innvilget støtte gjennom Stiftelsen Dams ordning Ekspress.

Bilde: 5 prosjekter får ekspresstøtte

Det er lagene Psoriasis- og Eksemforbundet Oslo, Psoriasis- og eksemforbundet Romerike og Psoriasis- og eksemforbundet Bergen og omegn som har fått innvilget støtte for til sammen fem prosjekt. Totalt mottar de 137.000 kroner til lokal aktivitet.

Prosjektene er tildelt støtte gjennom ordningen Ekspress, som er Stiftelsen Dams (tidligere EkstraStiftelsen) minste ordning. Der er det maksimalt mulig å søke om 30.000 kroner per prosjekt. Ordningen er eksklusiv for medlemsorganisasjonene i Stiftelsen Dam, og tanken er å stimulere til aktivitet og frivillighet i organisasjonenes lokallag.

Nevner Psoriasis- og eksemforbundet

– Det er også gøy å se at organisasjoner som tidligere ikke har fått stor uttelling gjennom Ekspress, nå har fått flere prosjekter innvilget, som for eksempel Psoriasis- og eksemforbundet, sier generalsekretær Hans Christian Lillehagen i Stiftelsen Dam på sine nettsider.

Oversikt over prosjektene

Her er de fem prosjektene i Psoriasis- og eksemforbundet som har fått støtte:

  • Foreldreoppdragelse, PEF Oslo: kr. 30 000,-  
  • Hvordan takle livet med kronisk sykdom, PEF Bergen og omegn: kr. 30 000,-
  • Jeg skal bli ekspert på egen sykdom, PEF Oslo: kr. 30 000,-
  • Mestring, PEF Oslo: kr. 30 000,-
  • Kurs - bli med på å strikke og hekle, PEF Romerike: kr. 17 000,-

Ideer til nye prosjekter?

Er du medlem i Psoriasis- og eksemforbundet og har lyst til å sette i gang aktiviteter der du bor? Da kan du ta kontakt med ditt lokal- eller fylkeslag, slik at tillitsvalgte kan søke Stiftelsen Dam om støtte.

Tillitsvalgte som vil søke Dam, er hjertelig velkommen til å ta kontakt med organisasjonsrådgiver Maren Awici-Rasmussen i Psoriasis- og eksemforbundet.

Her finner du hennes kontaktinformasjon

Hun koordinerer og rådgir tillitsvalgte i å skrive søknader til Dam. For å rekke fristen for å sende inn søknader, bør de ta kontakt med henne innen 15. februar. Fristen til for å sende inn søknader til Dam er 15. mars.  

 

Tilbake