Extra-tildelingen 2016

15.12.2016

15. desember kom Extrastiftelsen sin tildeling av midler til helseprosjekt. Stiftelsen hadde varslet at de hadde lite midler å fordele grunnet endringer i eierforhold.

Bilde: Extra-tildelingen 2016

Årets tildeling var kanskje tidenes mest krevende tildeling å få midler fra. Hele 85 % av de innkomne søknadene fikk avslag! Det resulterte også i at PEF ikke har mottatt midler til noen nye prosjekt i år, men fikk tildelt omtrent 1.4 millioner til videreføring av de to forskningsprosjektene vi fikk innvilget i 2015. Dette betyr at det i 2017 vil forskes videre på psoriasisartritt og atopisk eksem, noe vi er veldig fornøyd med!

Dessverre blir det ikke igangsatt noen prosjekt i regi av organisasjonen med midler fra Extrastiftelsen. Vi er lei oss for at alt arbeidet som er lagt ned i søknadene ikke gav tilslag, men det er likevel langt i fra forgjeves. Nytt av året er at vi får konkrete tilbakemeldinger på avslagene og søknadene. Alle prosjektsøkere får tilbakemelding fra Extrastiftelsen innen 15. februar 2017. Det gir oss et godt utgangspunkt til å forbedre søknadene frem til neste søknadsrunde i mars.

For mer informasjon om tildelingen, gå til Extrastiftelsen.no.

Tilbake