Åpent møte lørdag 26. april

30.04.2014

PEF Østfold inviterte til innholdsrikt lørdagstreff i Sarpsborg.

Som et ledd i Østfold-foreningenes samarbeid om synlighet, startet dagen med informasjonsstand på Sarpsborg torg som PEF Sarpsborgs del av dette prosjektet. Værgudene var snille mot oss og vartet opp med strålende sol til PEF Østfold og våre besøkende. Nydelig vårvær, kaffe og ""noko attåt - bedre kunne det ikke være!

Åpent møte på Rica Saga Hotel fulgte fortløpende. Det var lagt opp til et hyggelig og sosialt møte med bl.a. besøk av forbundsleder Ragnar Akre-Aas, som ga oss grundig informasjon fra Psoriasis- og eksemforbundet Norge.

Neste innslag omhandlet PEF´s likepersonsarbeid. Filmen som ble vist, ga et klart innblikk i hvordan en likeperson kan være til nytte for medlemmene på flere måter. 

PEF Østfold avholdt deretter sitt årsmøte 2014 på tradisjonelt vis. Forbundslederen fulgte opp med ytterliger innblikk i Psoriasis- og eksemforbundets arbeid som organisasjon.

Med dette innslaget ble lørdag 26. mai avrundet, og PEF Østfold vil takke foredragsholder og gjester for en lærerik og vel gjennomført dag!

Tilbake