Åpent møte på Lysebu hotell

01.02.2012

I anledning Østlandskonferansen inviteres alle medlemmer av PEF Oslo til åpent møte på Lysebu Hotell.

Møtet vil foregå i Holmenkollen 14. april klokken 14.00-18.00.

I anledning Psoriasis- og eksemforbundet og PEF Oslos 50-års jubileer, arrangeres en offisiell jubileumsmarkering 13.-15. april. PEF inviterer til Jubileumskonferanse i Oslo Kongressenter 13. april, og alle medlemmer i PEF Oslo er også velkomne til å delta på dette arrangementet. 

I etterkant av jubileumskonferansen fortsetter PEF Oslo jubileumsmarkeringen med Østlandskonferanse fra 13.-15. april. I den anledning avholdes det lørdag 14. april åpent møte for alle medlemmer på Lysebu Hotell. Til møtet kommer blant annet Anja Näslund fra Sverige for å holde foredraget "Må bra med psoriasis", som handler om hvordan å leve godt med psoriasis. Dette foredraget er blitt svært populært både i Sverige og Norge! Se hele programmet for åpent møte her.

Alle medlemmer inviteres videre til offisiell jubileumsmiddag kl. 20.00 på Lysebu. Middagen koster kr. 700,- per person. Deltakelse på konferansen fredag og åpent møte lørdag er gratis. 

Ulike produsenter vil ha stands på Lysebu lørdag 14. april.

Påmelding sendes:

Jeanette Strand, PEF Oslo
E-post: pso.jeanette[at]gmail.com
Mobil: 454 41 970. 

OBS! Det er viktig å skrive klart i påmeldingen hvilke arrangementer man ønsker å delta på. Dvs. kun jubileumskonferanse, kun åpent møte osv.

Påmeldingsfrist: 13 mars.

Tilbake