Flott jubileumsmarkering i Østfold

01.10.2012

Hele 30 deltakere stilte på Østfold Fylkeslags jubileumsmarkering på Rica City Hotell i Fredrikstad lørdag 24. mars.

Bilde: Flott jubileumsmarkering i Østfold

Østfold inviterte til åpent møte i anledning Psoriasis- og eksemforbundets 50-årsjubileum. Fylkeslaget tok med dette seg av første etappe i fylkeslagenes jubileumsstafett. Leder Arild Smaaberg ønsket velkommen til interesserte gjester, og overlot ordet til forbundsleder Ragnar Akre-Aas.

Forbundslederen la vekt på at det i dag er stort press på helsevesenet, og at ressursene er begrenset. Det er derfor av stor betydning at forbundet med sine dyktige medarbeidere, stadig følger opp og ivaretar medlemmenes interesser. Behandlingsreiser, følgesykdommer, stigmatisering og diskriminering er viktige fokusområder.

Motivasjonspartner Robert Bjørnstad var invitert. Han delte med oss den sanne historien om hvordan sorg kan bli en ny begynnelse, og en start mot å brenne for positivitet. Bjørnstad tok opp temaer som hvordan se lyst på livet, få det beste ut av situasjonen, få bedre selvtillit og hvordan positive tanker kan få deg dit du vil. Han understreket at godt liv og god helse henger sammen!

Fylkesleder Arild Smaaberg avsluttet dagen. Han vektla at psoriasis, atopisk eksem og andre hudlidelser også har en psykisk side, og utrykte håp om at deltakerne satt igjen med ny kunnskap og overskudd som vil hjelpe dem videre i hverdagen.

Tilbake