Din hudsykdom - vårt fokus!

PEF Norge

Høstkonferanse 2014

1. november 2014

PEF Møre og Romsdal har også i år hatt høstkurs.

Temaet for høstkurset var å klargjøre vårt prosjekt "Egenbehandling i fellesskap".

Vi har søkt Extrastiftelsen om midler for å kunne tilby våre medlemer med familier ett alternativ til behandlingsreiser. Vi venter i disse dager svar på vår søknad.

Vi har hele helgen jobbet effektivt og målrettet med å lage infobrosjyrer, pressemelding, powerpoint presentasjoner, informasjonsmateriale og hentet inn telefonnr og mailadresser til våre medlemmer sånn att alt dette skal ligge klart om vi skulle være så heldige å få tildelt midler til vårt prosjekt. Vi har jobbet gruppevis, og hver gruppe har hatt hver sin arbeidsoppgave. Nå ligger det meste av råmateriale klart. Om vi får midler tildelt, vil vi allerede i april/mai sende første gruppe nedover til Spania. Dette har vært en lærerik, tidkrevende og morsom prosess, og nå krysser vi alle fingrer for positivt svar fra Ekstrastiftelsen. Lørdag hadde vi ett par timers avbrekk, og koste oss stort på bowlinghallen på Molde.

Takk til alle for en iherdig innsats og en som alltid koselig helg sammen.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pefnorge.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Instagram