PEF-trimmen i Bodø

01.01.2013

Psoriasis og eksemforbundet (PEF) i Bodø & omegn starter opp det nye året 2013 med trimgruppe i Bodø!

Hver mandag kl.18.00 blir vi å kjøre vi et felles opplegg for alle i foreningen som har lyst til å være med oss på tur. Oppstart blir mandag 7. januar kl. 18.00 i maskinisten.

Vi inviterer deg mellom 10-100 år til å være med oss hver mandag kl. 18.00 på en gåtur, Vi møtes nede i maskinisten ved det nederste pumpehuset. Der vil jeg og hunden Chip (Shetland sheepdog) stå og vente på dere. Så lenge vi er i mørketiden, satser vi på å gå nede i maskinisten mot Bodin leir siden det er lys på veien her. Hva vi finner på utover våren blir opp til gruppa og hva dere ønsker. Mulighetene for flotte gåturer er mange og ikke minst ekstra hyggelig når vi er flere. Ta gjerne med deg resten av familien hvis du vil.

Er det stemning for det kan vi eventuelt dele oss opp til våren og lage ei orienteringsgruppe. Her kan vi kjøpe inn årets turorienteringskart over Bodø og lete poster sammen. Jeg kan også ordne med kompass- og GPS kurs hvis noen har lyst til det. Jeg avpasser tempo og løype etter hvem som møter opp og hva dere har lyst til. Dette er som sagt et tilbud til alle uansett form og alder og det hadde vært veldig hyggelig om du har mulighet og lyst til å komme.

Jeg oppfordrer også våre medlemmer rundt omkring i Salten til å gjøre det samme lokalt hos seg. Jeg kan være behjelpelig med å sende ut invitasjoner og videreformidle kontakt. Ta gjerne kontakt med meg.

Jeg blir også glad for tilbakemeldinger for om dette er av interesse for deg.

Sportslig hilsen Birgitte Svendsen tlf. 971 81 191.
Turadmiral  for Psoriasis og eksemforbundet i Bodø & omegn

 

Tilbake