PEF-ung Bergen: Høyt og Lavt Klatrepark

23.10.2016

PEF-ung Bergen inviterer til aktivitetsdag 23. oktober i Høyt og Lavt klatrepark på Valle på Nestun.

Bilde: PEF-ung Bergen: Høyt og Lavt Klatrepark

Vi i PEF-ung Bergen inviterer, sammen med PEF Bergen og omegn, alle medlemmer til en uforglemmelig dag i Høyt og Lavt Klatrepark. Her vil det være lek og moro for både store og små.

Klatreparken er et supert sted for å møte andre ungdommer med både psoriasis, atopisk eksem og andre hudsykdommer.

Det blir en matpause i løpet av dagen, som er inkludert i prisen. Hvis du har noe allergier eller andre hensyn som vi må ta så er det bare å gi beskjed om dette ved påmeldingen. Husk å kle deg etter været!

Praktisk informasjon

Oppmøte er mellom 11.00 og 11.15 ved inngangen til klatreparken. Medlemmer i PEF-ung og PEF (over 26 år) betaler en egenandel på kun 100 kroner, inkludert mat.

Er du PEF-ung medlem har du også mulighet til å ta med deg en venn eller voksen til samme pris som du betaler. Ønsker du å ha med deg flere enn dette, må de
betale 200 kroner per person. Bindende påmelding bes gjøres til Jeanett Myking innen 19. oktober.

For de som ønsker å ta buss, kan dere ta nr. 600 fra Bergen Busstasjon til busstoppet Kirkebirkeland. Bussen går klokken 10.50 fra Bergen. Den stopper like ved klatreparken, hvor det vil stå noen å ta imot dere.

Viktig!
Barn/ungdommer som er under 18 år må ha med seg godkjenning fra foreldre/foresatte. Skjemaet finner på Høyt og Lavt sine nettsider. Det vil være voksne tilstede gjennom hele dagen.

Påmelding til Jeanett Myking på mobil 981 00 323 eller e-post jeanett.myking[at]pef-ung.no.

Vi håper så mange som mulig vil være med oss denne dagen.

Vi gleder oss!

Fotokreditering: hoytoglavt.no

Tilbake