PEF-ung Oslo - aktivitetsplan

01.01.2014

Her finner du en oversikt over alle de planlagte gøye aktivitetene i PEF-ung Oslo i 2014.

Bilde: PEF-ung Oslo - aktivitetsplan

1.mars – Årsmøte

Vi går gjennom sakslista. Her vil det bli servert kake, kaffe og brus. Aldersgrensen er for alle. Alle er hjertelige velkommen.

2. mars – Akedag

I år har vi tenkt til å ha en akedag i korketrekkeren. Her stiller vi opp med boblebukse, og gjør oss klare til å ake og ha det moro for en dag. Her er alle velkomne mellom 0-26 år for en aktiv dag i bakken. Dette er væravhengig.

9. mars 2014 – Gokart

Her skal vi ha med barn i alderen 5-15 år. Vi skal kjøre to heat, og spise mat i mellom heatene. Dette er nytt i år, og det gleder vi oss til.

23.–25. mai – Hyttetur

I år går hytteturen til Lillehammer hvor vi leier hytte. Her skal vi kjøre bobbane, og leie inn en person som skal snakke om temaet «stressmestring». Aldersgrensen her er 14-26 år.

13. juni – Grilling

Her drar vi ut på en av øyene i Oslofjorden og tar med oss engangsgriller og pølser, og griller. Aldersgrensen her er fra 14-26 år.

20. september – Megazone

Megazone er et laserspill hvor man skal skyte laser på motstanderen. Det vil bli delt inn i to lag, og da spiller lagene mot hverandre. Dette er veldig morsom aktivitet. Etter laserskytingen blir det pizza og spise. Aldersgrensen her er fra 10-26 år.

5. oktober – Tusenfryd

Tusenfryd er som de fleste vet en fornøyelsespark rett utenfor Oslo. Dette er et arrangement vi har hatt i mange år og er veldig populært. Her møter mange blide og klare barn og unge opp til en lang og morsom dag på Tusenfryd. Her kan man få gå rundt som man vil, og møtes igjen ved lunsjtid og spiser felles lunsj. Aldersgrensen her er mellom 0-26 år.

23. november – Juleverksted

På juleverksted kommer det barn mellom 0-14 år. Her samles vi for å lage julepynt og for det sosiale. Vi har veldig mye fint utstyr som man kan lage mange fine ting med, så det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan lage.

13.desember – Grøtdag

Dette er noe nytt for oss. Det er Lucia-dagen og vi lager lussekatter og spiser grøt med mandel i. Den som finner mandelen får en liten premie. Dette er et arrangement som er fra 0-26 år.

For spørsmål og mer informasjon om aktivitetene kan du ta kontakt med leder i PEF-ung Oslo, Anette Nærby.

Tilbake