Psoriasis i helgen - en hudskole

01.09.2014

24.–26. oktober arrangerer PEF Hordaland i samarbeid med PEF Sogn og Fjordane hudskole med tittelen «Psoriasis i helgen - en hudskole».

Bilde: Psoriasis i helgen - en hudskole

Målet med hudskolen er å samle psoriatikere til en kunnskapsrik helg i fellesskap, og øke deltakernes kunnskap og bevisstgjøring rundt egen sykdom. Ved å tilegne seg kunnskap fra helsepersonell og mennesker i samme situasjon, kan man møte hverdagen med ny giv. Hver enkelt deltaker skal sitte igjen med kunnskap om hvordan man på en best mulig måte kan leve et godt liv med sin hudsykdom.

Målgruppen er voksne mennesker over 18 år i Hordaland og Sogn og Fjordane. Viktige temaer på kurset vil være sykdomslære ved psoriasis, hudpleie, mestring, nærhet og berøring, og pasienthistorier. Det vil bli lagt stor vekt på fellesskapet denne helgen.

Hudskolen har en kapasitet til 20-25 deltakere, og det er påmelding etter «første mann til mølla-prinsippet».

Program sendes til påmeldte deltakere.

Påmelding sendes:
Hordaland: Hilde Mellum mob. 986 40 538
Sogn og Fjordane: Jane Heggheim mob. 928 52 910

E-post: hudskolen[at]gmail.com

Påmeldingsfrist er 31. august.

Egenandel for oppholdet er kr. 500,-. Påmeldte deltakere må koste reisen selv.

Hudskolen holdes på hotell Admiral i Bergen og starter fredag kl. 17.00 med avslutning etter lunsj søndag. Du vil snarest etter påmelding få bekreftelse på om du er kommet med. Da får du også praktisk informasjon om betaling.

Hjertelig velkommen til en helg fylt med mye kunnskap og felleskap!

Tilbake