Velkommen til Østlandskonferanse

01.02.2012

PEF Oslo har æren av å invitere til Jubileumsseminar og Østlandskonferanse 13.-15. april.

Bilde: Velkommen til Østlandskonferanse

Psoriasis- og eksemforbundet og PEF Oslo fyller 50 år 9.april 2012. Psoriasis- og eksemforbundet ble grunnlagt 9.april 1962 i Oslo, og den første lederen var Hans Nobel Coucheron Aamodt.

Østlandskonferansen går på omgang mellom fylkeslagene i helseregion Sør-Øst, og har vært arrangert siden 1979. PEF Oslo har også jubileum i år, derfor ønsker vi å arrangere konferansen nå på våren, nærmest mulig jubileumsdatoen.

PEF nasjonalt sin jubileumskonferanse arrangeres fredag 13.april fra kl. 12.00-17.00 i Oslo Kongressenter (Folkets Hus). Alle medlemmer, og deltakerne på Østlandskonferansen spesielt, inviteres til å delta på konferansen. Arrangementet er gratis for alle medlemmer i PEF.

Umiddelbart etter avslutning av seminaret i Oslo Kongressenter, drar deltakerne på Østlandskonferansen videre til Lysebu. Det vil være et tilbud om fellestransport fra Oslo Kongressenter til Lysebu hotell for dem som ønsker det.

Østlandskonferansen vil inneholde et åpent arrangement lørdag 14. april fra kl. 14.00-18.00 for PEF Oslos medlemmer på Lysebu hotell. Medlemmer i PEF Oslo inviteres videre til jubileumsmiddag lørdag kveld kl. 20.00 på samme sted. Lysebu hotell er et unikt hotell på oversiden av Holmenkollen. Pris pr deltaker er kr 2 800,-.

Påmelding sendes til PEF Oslo v/Jeanette Strand til e-post pso.jeanette[at]gmail.com eller mobil 454 41 970.

Vi håper alle lokal- og fylkeslag kan delta og at vi får se nye og gamle delegater!

Påmeldingsfrist: 7. mars.

Velkommen!

Tilbake