Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Hvorfor delta i forskning?

10. januar 2019

Å delta i en klinisk studie er et personlig valg. Et nytt informasjonshefte om å være deltaker i et forskningsprosjekt gir deg forhåpentligvis mer grunnlag når du skal ta et slikt valg.

Informasjonsheftet Utprøvende behandling – noe for deg? er utarbeidet av Legemiddelindustriforeningen (LMI) og legemiddelfirmaet Novartis i samarbeid med flere pasientorganisasjoner. Disse organisasjonene er Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL), Spondyloartrittforbundet Norge (Spafo Norge), Hodepine Norge, CarciNor (Forening for alle som er engasjert i NET-kreft), Føflekkreftforeningen, MS-forbundet, Norsk Revmatikerforbund, Astma- og allergiforbundet, Psoriasis- og eksemforbundet, RP-foreningen (Retinitis Pigmentosa Foreningen i Norge).

Heftet er uformet som en e-bok. Trykk på bildet nedenfor eller lenke under bildet, så kan du lese heftet. Tekststørrelsen kan økes via zoom-knappen nederst i høyre hjørne.

Informasjonshefte om forskningsdeltakelse

Her kan du også gå inn for å lese informasjonsheftet.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Instagram