Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Helgen 22. - 24. oktober gjennomfører vi ungdomskonferanse på Scandic Bystranda i Kr.Sand. Årets fokus vil være på å ta livet tilbake etter korona. Vi vil utfordres både fysisk og mentalt.

Helgens fokus vil altså være å leve post korona og vi vil fokusere på å utfordre oss selv, både fysisk og psykisk. Etter ett år med nedstenging er mye av det som før var hverdagslig plutselig blitt en barriere. Hvordan kan vi utfordre oss selv og presse oss trygt i situasjoner som er litt skumle? Lørdag har et tredelt program. Vi starter dagen med Ingrid Bruun fra Livshelse. Hun vil hjelpe oss med å pushe egne grenser og utruste oss for dagens andre bolk. Deltakerne skal altså  lære mestringsteknikker  for så å prøve dem praktisk ut i tidenes zipline eller klatrepark. Dagen avsluttes med debrief hvor vi går gjennom dagens opplevelser. 

Episk utfordring

Denne helgen vil vi altså lære å mestre frykt og Som del av opplegget planlegger vi tur til Kr.sands, og kanskje Norges (?) RÅESTE zipline. Høyt og Lavt Kr.sand tilbyr Fjellvåken Zipline, en 500 meter lange høyhastighets-zipline vil med sine 65 meter i høydeforskjell gi deg muligheten til å stupe med en fart opp mot 80 km/t, i naturskjønne omgivelser. For å komme til Fjellvåken må man gå en lite tur i skogen og kjenne på nervene.  For de av oss som synes dette høres litt heftig ut har vi alternativ klatrepark, noe som er heftig nok i seg selv. Etter at vi har landet, bokstavelig talt, vil vi dra tilbake til Bystranda og gjennomføre en debrief i gruppe.  

Hverdagslig nytte

Søndagen brukes til å knytte ny kunnskap opp mot egen hverdag. Gruppen blir utfordret til å tenke gjennom hvordan kunnskapen kan brukes i eget liv. Kanskje er vi litt for gode til å sette andre over oss selv i hverdagen? Kanskje oppleves det å ikke vite hva man vil som skummelt. Og noen av oss opplever det som et nederlag at vi ikke er der vi "skal være" i livene våre. Mange av oss baler med egne tanker og legger unødvendige(?) føringer for oss selv. Gjennom å lære å mestre tankene og frykten vil vi kanskje klare å mestre hverdagen hakket bedre. 

Fellesskap

Dette er en helg hvor fellesskapet vil være i fokus. Vi ønsker at alle skal oppleve å bli utfordret i trygge og gode rammer, omringet av et inkluderende og godt fellesskap. Alt blir lettere når mang kan dra nytte av hverandres styrker og slippe egne frykter. 

Bli med!?

Denne helgen er det kun plass til 20 deltakere, så meld deg på i dag. Deltakelse er gratis og vi dekker reise på billigste måte. Arrangementetet gjennomføres med midler fra Stiftelsen Dam og Studieforbundet Funkis
Arrangementet er fulltegnet. 

 

Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram