Lysbehandling: oversikt

Her finner du en oversikt over hvor i Norge det tilbys medisinsk lysbehandling, markert med "pin". Se hvordan du leser kartet under.

Hvordan lese kartet?

 1. Det er lettere å lese kartert hvis du trykker på "Se større kart" øverst til høyre
 2. I det nye vinduet ser du en detaljert oversikt til venstre. Her er de ulike stedene delt inn i våre fire Helseregioner. 
 3. Du kan zoome inn og ut på kartet ved å trykke på +/- tegnene, og du kan dra kartet opp og ned ved å holde inne og dra i den retningen du ønsker. 
 4. Du kan enten trykke på et av navnene i listen til venstre eller trykke på en av "pinsene" i kartet for å få mer informasjon om behandlingsstedet:
  • Om det er hudlege tilstedet ved behandlingsstedet. 
  • Link til nettsted til behandlingsstedet. 
  • Adresse
  • Når informasjonen sist er oppdatert. 

 

Psoriasis- og eksemforbundet vil rekke en stor takk til Gunn Grav Graffer, styremedlem og likeperson, for det store arbeidet hun har lagt ned for å finne samtlige steder som tilbyr medisinsk lysbehandling i Norge! 

Meld inn feil og mangler til oss

Vet du om et sted som tilbyr medisinsk lysbehandling som ikke er på vårt kart? Er det kanskje et sted på vårt kart som ikke lenger tilbyr medisinsk lysbehandling? Vi vil høre fra deg! På denne måten vil dette kartet holdes oppdatert. Takk på forhånd!

Skriv her om du finner feil eller mangler i vårt kart. Har du kanskje informasjon om et sted som tilbyr lysbehandling som ikke vises her? Eller er det et sted i vårt kart som ikke lenger tilbyr lysbehandling? Vi vil høre fra deg! Skriv så detaljert som mulig.